15 Eylül 2015 Salı

Bingazinin Gizli Askerleri izle

13 Saat Bingazi'nin Gizli Askerleri izle sinema yapıtı ABD yapım olarak karşımıza çıkan ve 2016 yapımı bir eseri olarak kendini tanıtan sinema eseri olmaktadır. 13 Saat Bingazi'nin Gizli Askerleri sinema yapıtı birçok sinema türünü bir arada barındırıyor. Öyle ki; hem aksiyonun, hem dramatik bir olay örgüsünün hem de gerilimin odak noktasında yer alan bu sinema eseri çok fazla seyredilecek bir sinema yapıtı olmaktadır. Bu sinema yapıtı hem ABD yapım sinema fimlerini sevenleri, hem de tarih ile aksiyonun bir arada sunulmuş olduğu sinema yapıtlarını sevenlerin bir arada buluştuğu bir yapıt olmaktadır. 13 Saat Bingazi'nin Gizli Askerleri tüm bu ortak noktalardandolayı Türkiye ve ABD’de seyredilme rekorları kıracağa benziyor.
http://gitfilmizle.com/wp-content/uploads/2015/09/13-saat-izle-e1442302841601.jpg
13 Saat izle Bingazi'nin Gizli Askerleri usta yönetmen Micheal Bay yönetmenliğinde meydana gelen sinema yapıtı olmaktadır. 13 Saat Bingazi'nin Gizli Askerleri Micheal Bay ile olabileceği en usta şekilde hayat bulmuş ve bundan dolayı da seyredilme konusunda herhangi bir sorun yaşamayacak gişeleri alt üst edecek bir yapıt olmaktadır. 13 Saat Bingazi'nin Gizli Askerleri John Krasinski, James Badge Dale, Toby Stephens, David Denman ve son olarak da Max Martini’nin başrol oynadığı bir sinema eseri olmaktadır. 13 Saat Bingazi'nin Gizli Askerleri tek parça izlemenin tek adresi sitemizdir. Sitemizde en kaliteli ve en özel şekilde sinema seyretmenin farkını hissetmiş olursunuz.
http://gitfilmizle.com/wp-content/uploads/2015/09/13-saat-full-izle-e1442303082639.jpg
13 Saat Bingazi'nin Gizli Askerleri senaryosu açısından çok fazla sevilmektedir. Vizyona henüz girmese dahi; fragman videosuna olan talep bu yönde bir eğilimin olduğunu gösteriyor. Bu denli iyi bir senaryonun başında da muhteşem bir senarist bulunuyor. Usta senarist Chuck Hogan 13 Saat Bingazi'nin Gizli Askerleri sinema yapıtının senaryosunu yzmıştır. Bu sinema yapıtının yapımı konusunda patronluğu ise; Erwin Stoff yapıyor. 13 Saat Bingazi'nin Gizli Askerleri sinemasının konusuna bakmak gerekirse; eserde Libya’da bulunan Amerikan Büyükelçisine düzenlenen saldırı ve bu saldırının ardından da büyükelçinin hayata devam etmesini konu alıyor. Libya’da yer alan Amerikan askeri güçler bu saldırıyı çözmeye çalışırlar. Mücadeleyi 13 Saat Bingazinin Gizli Askerleri Türkçe dublaj izleme özelliği ile seyredin. 2016 filmleri kategorimizi ziyaret etmeyi unutmayınız...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder