8 Eylül 2015 Salı

Korku Seansı 2 izle

Korku Seansı serisinin ilk eseri 2013 yılında izleyiciyle buluşmuştu ve oldukça beğeni toplamıştı. Korku Seansı 2 izleyicisi bu yapıtı sabırsızlıkla beklediğini haber ve sosyal medyada sanal alemde fazlasıyla belli ediyor . ilkinin çok beğenildiği ikincisi için herkesin gözlerinin yollarda olduğunu okuyorum. Korku Seansı 2 nin de ilkinde ki kadar gerilim ve korkunç sahnelerinin olacağını belirtebilirim.
http://gitfilmizle.com/wp-content/uploads/2015/09/korku-seansı-2-hd-izle.jpg
Evet korkuç olaylar, korkuç sahneler sona ermedi bitmedi bitmek bilmeyecek. 2013 yılındaki eserin yerini dolduran gerilim heyecan yaşatan bir eser daha 2016 ya kadar görünmedi. Korku ve macera severler, o büyük kitle heyecanla serinin 2. filmini beklemekte. İlk eser bir evin içinde ailenin başından geçen korkunç olayları anlatıyordu. Yönetmen yapımcı senaristler olay örgüsünde çok ufak değişiklikler yaptı fakat adrenalin ve gerilimin azalmak yerine fazlasıyla arttığı Korku seansı 2 Türkçe Dublaj izle sitemizden seyredebilirsiniz. Yönetmen Koltuğuna göz attığımızda; James Wan gibi oldukça başarılı bir ismi görmekteyiz. Eserin yapımcı ve senaristlerine göz attiğimizda ise Korku filmlerinde oldukça başarılı isimler olan; Chad Hayes , Carey Hayes, James Wan , Rob Cowan, görmekteyiz. Baş rollerini Vera Farmiga , Patrick Wilson isimlerinin oynayacağı Korku Seansı 2 Hd izlerken korktuğunuzu hissedeceksiniz.
http://gitfilmizle.com/wp-content/uploads/2015/09/korku-seansı-2-full-izle-e1441709296793.jpg
Gitfilmizle.com sitemizi ziyaret ederek 2016 filmleri ve korku filmleri kategorimizi ziyaret ederek de ulaşmak imkanı bulabilirsiniz. Bu eseri bir çok player seçeneğiyle hd kalitede sitemizden 720p ve 1080p olarak seyredebilirsiniz. Bol korkulu dakikalar, iyi seyirler...

1 yorum:

  1. Paylaşımlarınız harika ilgiyle takip ediyorum... biraz daha güncelliği artırırsanız harika olacaktır.

    Film Bedava izle
    Filmi izle

    YanıtlaSil