7 Eylül 2015 Pazartesi

Tehlikeli Yürüyüş izle

Tehlikeli Yürüyüş izlerken olağanüstü bir heyecan yaşayacağınızın adeta kalp krizi geçirmek seviyesine geleceğinizin garantisini verebilirim çünki önümüzdeki günlerde vizyona girmesi beklenen bu şaheserde gerçekte olması çok güç olan fakat gerçek hayattan uyarlanmış heyecan verici korkutucu endişelendirici sahnelerle karşı karşıya olacağız.
http://gitfilmizle.com/wp-content/uploads/2015/09/The-Walk-izle-e1441617079324.jpg
Eserin baş rol oyuncusu olan ve izlediğimiz sürece en çok karşımıza çıkıp bizi heyecanlandıracak olan yakışıklı oyuncu ''Joseph Gordon-Levitt'' inanın yüreklerinizi ağzınıza getirecek. Yapıt bizlere 11 eylül 2001 tarihinde uçak çarpası sonucu yerle bir olmuş Amerikan ikiz kulelerini göz önünde bulundurarak, 2001 den eski bir tarihi göz önünde bulundurarak , baş rol oyuncumuz ''Joseph Gordon-Levitt'' tamı tamına 526 metre uzunluğunda olan Dünya Ticaret Merkezi , ikiz kulelerin birinden, bir diğerine çelik halat bağlayarak karşıdan karşıya geçişini izleyeceğiz. Bu yürüyüşün 237 dakika sürdüğü söyleniyor. Bu gerçekten inanılması güç birşey. 526 metre yükseklikte ve o seviyede esen rüzgarıda düşünürsek, sanırım bu kıldan ince kılıçtan keskin köprüden geçmeye yakın bir hareket olacak. Karakter kurgu yapımcı kadrosu oldukça zengin isimlerle dolu (Robert Zemeckis , Jack Rapke,Philippe Petit , Christopher Browne) bu isimlerin üstlendiği bir eser zaten gişeleri parçalayacağı konusunda oldukça idealıdır ki bizlerde bu mükemmel sinema şaheserini sabırsızlıkla bekliyoruz. Senaryosun da ve yapımcılığında da parmağının bulunmasıyla birikte yönetmen koltuğuna şöyle bir göz attığımızda gerçekten oldukça başarılı bir isim olan ''Robert Zemeckis'' görüyoruz. Gala gecesine çok az kalmışken yorgun oyuncu kadrosuda verdiklerin emeğin karşılığını görmek için bizler kadar sabırsızlar . oyuncu kadrosuna göz gezdirdiğimizde ise oldukça genç isimler olan ;Joseph Gordon-Levitt , Ben Kingsley , James Badge Dale , Charlotte Le Bon , Steve Valentine görüyoruz. ABD yapımı bu mükemmel heyecan verici eserin 09 Ekim 2015 tarihinde biz izleyicileriyle ve bütün dünya ile buluşması bekleniyor.
http://gitfilmizle.com/wp-content/uploads/2015/09/tehlikeli-yuruyus-filmi.jpg
2015 Filmleri kategorimizi ziyaret ederek de; The Walk Türkçe Dublaj izlemek keyfine erişebilirsiniz. Bu ve daha bir çok filmi gitfilmizle.com sitemizi ziyaret ederek bir çok player seçeneğiyle 720p ve 1080p olarak hd kalitede sitemizden seyredebilirsiniz . Şikayet ve yorumlarınızı lütfen bizlere ulaştırınız. Sizlere en iyi şekilde hizmet vermek bizlerin en büyük görevi. Keyifli dakikaler iyi seyirler dileriz...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder