19 Eylül 2015 Cumartesi

Hızlı ve Öfkeli 8 izle

Hızlı ve Öfkeli 8 sinema eseri serinin 8. Filmi olarak karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Bu seriye kadar tam 7 seri geçiren Hızlı ve Öfkeli sinema eseri; bu 8. Seri ile de damgayı vuracağa benziyor. Hızlı ve Öfkeli 8 sinema eseri diğer 7. Seriye oranla değişikliğe uğramış bir yapıda karşımıza çıkıyor. Bu eserde hem kadro hem de konu olarak değişikliğe uğrayan bazı noktaları keşfedeceksiniz. Hızlı ve Öfkeli 8 sinema yapıtının vizyon tarihi belirlendi ve basına da duyuruldu. Hızlı ve Öfkeli 8 çıkış tarihi olarak 14 Nisan 2017 tarihi belirildi. Bu nedenle de Hızlı ve Öfkeli serisinin hayranları 14 Nisan 2017 tarihini daha şimdiden takvimlerinde dolu olarak işaretlediler bile. Hızlı ve Öfkeli 8 sinema yapıtının daha çıkmasına 2 sene kadar olsa bile aksilikler onların peşini bırakmadı. Hızlı ve Öfkeli 8 sinema eserinde şu an için yönetmen krizi yaşanmaktadır. Hızlı ve Öfkeli sinema eserinin 7. Serisinde yönetmen koltuğuna geçen ve başarılı bir yönetmenlik ortaya çıkartan James Wan artık bu seride karşımıza çıkmayacak. Bazı anlaşmazlıklar olduğundan dolayı James Wan Hızlı ve Öfkeli serisinin 8. Ve diğer çekilecek olan serilerinde yönetmenlik yapmayacağını da belirtti. Bu nedenle de Hızlı ve Öfkeli 8 sinema eseri için yönetmen arayışına girildi. Bu noktada adeta bir kriz yaşayan Hızlı ve Öfkeli 8 ekibinin karşılaştığı ilk zorluklardan bir tanesi de bu oldu.
http://gitfilmizle.com/wp-content/uploads/2015/09/Hizli-ve-ofkeli-8-Full-izle.jpg
Hızlı ve Öfkeli 8 sinema eserinde Kurt Russell karakteri le ilgili de bazı değişiklikler olmakla birlikte açıklamalar yapılmaya başladı. Hızlı ve Öfkeli 8 sinema eserinin vizyona giriş tarihi belli olduktan sonra Vin Diesel bazı açıklamalarda bulundu. Biliyorsunuz ki; Vin Diesel Hızlı ve Öfkeli serisinin efsane yıldızı olarak gösterilmektedir. Yıldız Vin Diesel Jimmy Kimmel’in sunmuş olduğu TV programına katıldı. Burada da yoğun bir ilgi ile karşılanan Vin Diesel yaptığı açıklamada Hızlı ve Öfkeli 8 serisi ile tanımış olduğumuz Kurt Russell karakterinin birçok seri için anlaşması olduğunu söyledi. Bu da Hızlı ve Öfkeli serisinin Hızlı ve Öfkeli 8 izleyicileri ile son bulmayacağını aksine; daha birçok serinin de çekileceğine işaret etti. Hızlı ve Öfkeli 8 sinema eseri ile ilgili daha birçok ipucu vermekte olan Hızlı ve Öfkeli serisinin yıldızı Vin Diesel Kurt Russell karakteri ile ilgili bir detayı daha program ve Hızlı ve Öfkeli 8 seyircileri ile paylaştı. Kurt Russell karakterinin New York’dan alındığını dile getiren Vin Diesel Jimmy Kimmel’in sunduğu programda Hızlı ve Öfkeli 8 sinema yapıtının çekimlerinin de New York da yapılma ihtimalinin olduğunu dile getirdi. Eğer; yapıt New York da çekilirse; muazzam bir görüntü ile sunulan Hızlı ve Öfkeli 8 full izleme imkanını sitemizden çıkaracaksınız.
http://gitfilmizle.com/wp-content/uploads/2015/09/hizli-ve-ofkeli-8-2017.jpg
Hızlı ve Öfkeli 8 sinema eserinin oyuncu kadrosu tam olarak belirlendi ve aynı zamanda da duyuruldu. Hızlı ve Öfkeli 8 sinema eserinde Jason Statham, Vin Diesel, Dwayne Johnson ve son olarak da Cody Walker başrolde en fazla dikkat çeken oyuncular olarak karşımıza çıkıyor. Özellikle Vin Diesel yaptığı açıklamalar ile gündeme bomba gibi oturdu. Hızlı ve Öfkeli 8 sinemasının senaryosunu oluşturacak olan Gary Scott Thompson da muhteşem bir senaryo hazırlamışa benziyor ki; daha 2 yıl var ama adından söz ettiren bir Hızlı ve Öfkeli 8 yapıtı görüyoruz. Hızlı ve Öfkeli 8 Türkçe dublaj izleyerek bu aksiyona ortak olmaya ne dersiniz?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder