3 Eylül 2015 Perşembe

Kaptan Amerika 3 izle

2016 tarihinde vizyona girmesi beklenen Kaptan Amerika 3 filminde diğer filmlerden farklı olarak birliktelik yerine adeta bir iç savaş çıkacak. İkinci filmini beğeniyle izlediğimiz bu filmin üçüncü yapımı hepimizin beklediği gibi Civil War hakkında olacak. Filmde Spider- Man'in bulunup bulunmayacağı henüz duyurulmadı ama tam kadro şimdiden kesinleşti. Hulk ve Thor dışında bütün Avengers bu filmde bulunacak, hatta film Kaptan Amerika: Civil War olsa da geçen Age of Ultron filmine göre çok daha fazla adette karaktere yer verecek. Bu filmin diğer filmler gibi Kaptan Amerika adı ile başlamasının hakkını verecekler ve filmin ana karakteri yine Kaptan Amerika olacak gibi görünüyor. Bu gibi tek ana karaktere odaklanmamızı sağlayan yapımlar, insanların filme daha fazla odaklanmasını sağlıyor.
http://gitfilmizle.com/wp-content/uploads/2015/09/Kaptan-Amerka-3-izle-e1441272326720.jpg
Filmin kadrosuna Hobbit ve Sherlock'un yıldızı Martin Freeman ve Ant - Man de eklenmiş durumda, ancak henüz Martin Freeman'in hangi karakteri canlandıracağını bilmiyoruz. Bu filmde serinin daha önceki filmlerinde gördüğümüzden çok daha fazla sayıda karakter göreceğimiz kesinleşti. Kaptan Amerika 3 izleyicilerini tatmin edecek kıvamda etkileyici sahnelere ve farklı bir konuya sahip harika bir yapımdır. Bu film vizyona girdiği andan itibaren sitemizi ziyaret edebilir ve yüksek kalitede ve kesintisiz olarak izleyebilirsiniz. Filmin hikayesi Avengers ekibinin operasyonları sonrasında sivil kaybına yol açması ile başlayacak ve devlet Avengers'in artık işleyeceğini kontrol etmek isteyecek. Daha önce Kaptan Amerika'nın SHIELD'la bir problemi olduğu için bu duruma karşı çıkacak, Tony Start ise kendi hatalarından dolayı devletin yanında yer alacak. Bu durumda hikayenin ilerleyen zamanalrında bu iki süper kahraman birbirine karşı savaşacak. Son açıklamalara göre Spider - Man'inde filmde yer alması kesin gibi görünüyor. Filmin çekimlerine önümüzdeki bir kaç ay zarfında başlanacağı söz konusu. 6 Mayıs 2016 tarihinde vizyona girmesini beklediğimiz bu filmi merak edenler o tarihten itibaren sitemizin sunduğu Kaptan Amerika 3 Full izle seçeneği ile izleyebilirler. Sitemiz size kaliteli film keyfi sunmak adına daima yenilenmektedir.
http://gitfilmizle.com/wp-content/uploads/2015/09/captain-america-civil-war-e1441272343691.jpg
Civil War'u kısaca özetleyecek olursak, hikaye süper kahramanların başarısızlığı yüzünden masum insanların ölmesi sonucunda devletin devreye girmesi ile başlıyor. Devlet süper kahramanlardan kimliklerini açıklamalarını ve gerektiğinde kendilerine rapor verilmesini ister, bu durumdan sonra iki farklı takım ortaya çıkar. Bir takımda Tony Stark ( Iron Man ), diğer takımda ise Steve Rogers (Captain America) yer almaktadır. Tony Stark, kendi yaptığı hatalardna dolayı devletin yanında yer alır. Kaptan 2 filminde devlete güveni azalan Steve Rogers bu yeni durumlara karşı çıkar. İlk filmleri oldukça beğeni kazanan bu filmi sitemziden kaliteli olarak Kaptan Amerika HD izle seçeneğimiz ile izleyebilir, macera ve heyecan dolu güzel anlar yaşayabilirisiniz. Daha fazlası için 2016 filmleri kategorimizi ziyaret ediniz...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder