27 Ağustos 2015 Perşembe

Adana İşi Full izle

Adana İşi filmi, 13 hafta süren uzun bir ön hazırlığın ardından çekimlere başladı. Yönetmenliğini Ali Adnan Özgür'ün yaptığı komedi türündeki film 24 Eylül 2015 tarihinde vizyona girecek. Murat Akkoyunlu, güzel oyuncu Ceyda Ateş, Melih Selçuk ve Serdal Genç'in baş rollerini paylaştıkları film, Adana'da tesisat işleri yapan Maksut ve Şimşek adlı iki arkadaşın hikayesini konu alıyor. Yılbaşı gecesinde bankanın yanında bulunan binada sorun yaratan su tesisatını onarmak için görevlendirilen iki arkadaş öyle bir iş yaparlar ki, bankanın kasa dairesi duvarı yıkılır. İki arkadaş yanlışlıkla kırdıkları bu duvarın ardında paralarla baş başa kalmışlardır. Hayatlarını kıt kanaat geçindiren iki arkadaş fakirlikten kurtulduklarını düşünseler de bu paralar onların başına oldukça iş açacaktır.
http://gitfilmizle.com/wp-content/uploads/2015/08/adna-işi-full-izle.jpg
1990'lı senelerde Adana'da yaşanmış olan gerçek bir hikayeden uyarlanan senaryonun yönetmen koltuğunda Ali Adnan Özgür yer alıyor. Yapımcılığını ise Bilal Kalyoncu'nun üstlendiği Adana İşi izlerken gülmekten kendinizi alamayacaksınız. Adana'da kendi hallerinde, saf, iyiliksever, çalışkan ve dürüst olan iki Adanalı arkadaş hayatlarını zorluklar içinde idame ettirmektedirler. Ancak bankada yaşanan olayın ardından Allah'ın kendilerine bu parayı gönderdiğine inanırlar ama bu paralar onları farklı bir maceraya sürükleyecektir. Kültür Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü desteğini de alan Adana İşi izleyicisi için yapılan filmin çekimleri Adana'da gerçekleştirildi. Sitemizde Adana İşi HD izleyebileceğiniz filmde Maksut karakterini Murat Akkoyunlu canlandırırken, Şimşek karakterini Melih Selçuk ve Zeynep karakterini de Ceyda Ateş canlandıracak.
http://gitfilmizle.com/wp-content/uploads/2015/08/adana-işi-hd-izle-e1440677931823.jpg
Mazlum Kuzey ve Toprağın Çocukları adlı filmlerin ardından yeni film çalışması olan Adana İşi ile sinema sevenlerle buluşmaya hazırlanan Ali Adnan Özgür, 1990 yıllarda Adana'da yaşanmış gerçek bir hayat hikayesi olan sorgunu mizahi bir dille beyaz perdeye taşıyor. Maksut ve Şimşek fakir ve son derece borçlu iki arkadaş olmalarına rağmen oldukça da neşelidirler. Neredeyse bütün zamanları birlikte geçer. Maksut eski karısından kurtulmak istiyor ve kadınlardan kaçıyordur ancak Şimşek aşık olduğu Perihan ile evlenmek için mücadele etmektedir. Ve Perihan'ı isteyebilmek için de para gerekmektedir. Yaşadıkları olayın ardından önce ne yapacaklarını bilemeyen ikili sonra bankaların aslında en büyük hırsız olduğuna karar vererek, parayı alırlar. Ve artık bundan böyle hayatları asla artık eskisi gibi değildir. İki arkadaşın komik ve sıcak maceralarını anlatan Adana İşi full izleyebileceğiniz sitemizde daha pek çok güzel film bulmanız da mümkün. Ayşe Bengü Çelik ve Kenan Öğüten'in birlikte yazdıkları hikayeden beyaz perdeye yansıyan, Roll Caption ve Renk Sinema TV Yayıncılığın projelendirdiği Bir Acayip Soygun, Adana işi Eylül ayında Adana ve İstanbul'da düzenlenecek olan Gala programı ile vizyona girecek. Altın Koza Festivali'nde de yer alacak olan filme Kültür ve Turizm Bakanlığı, Adana Valiliği ve Adana Büyükşehir Belediyesi destek veriyor. Bu eseri sitemizin yerli filmler kategorisinden seyredebilirsiniz...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder