29 Ağustos 2015 Cumartesi

Ben Kimim - Who Am I Full izle

Alman yapımı olan ve gerilim kategorisinde yer alan Who Am I ( Ben Kimim ) filmi gerilim korku severler için harika bir seçim olacaktır. İçinde internet bulunan her şey son zamanlarda hayatımıza hükmetmeye başladı, artık attığımız her adım takip edilebilir hale geldi. Teknolojinin son yıllarda bu kadar gelişmesi ve yaygınlaşması ile yönetmen ve senaristler teknolojinin başımıza neler açabileceğine dair pek çok yapımlar ortaya çıkarmaya başladılar. Bilgisayar korsancılığında çığır açan hacker eylemlerini konu edinen filmler neredeyse tüm insanların dikkatini çekmeye başladı. Bu tarz filmlerin büyüsüne kapılmamak neredeyse mümkün değil. "Acaba gerçekten durum böyle mi?" diyerek izlediğimiz bu filmlerin gerçek olma oranı ise yüzde doksan.
http://gitfilmizle.com/wp-content/uploads/2015/08/Who-Am-I-Full-izle-e1440857092763.jpg
1992'de izlediğimiz Sneakers, 1995 yapımı Hackers, 2001 yapımı Swordfish isimli filmlerden az çok bilgisayar korsancılığını öğrenmiştik. Artık neredeyse federal polis suçlamaları, bankaların sistemlerindeki her detaya hakim olabilen bilgisayar dehaları ve bunların oluşturdukları gruplar bütün dünyada kendini göstermeye başladılar. Adeta sistemi dalgaya alan hacker grupları, istedikleri tüm bilgilere ulaşabildikleri gibi bu maharetlerini bir eğlence haline dönüştürmeye başladılar. Hackerlerin başı olan meşhur Anonymous ve RedHack'in neler yapabildiğine dünya çapına herkes şahit olmuştur. Böylesine dünya genelinde meşhur olan bir konuyu adını pek de duymadığımız Yönetmen "Baran Bo Odar" hayata geçirmiştir. Who Am I izleyicilerini memnun edecek kalitede bir yapım olup 4 Eylül 2015 tarihinde vizyona girecektir. Filmin konusunda 25 yaşında asosyal bir karakter olan Benjamin'in ünlü bir hacker olan Max'in dikkatini çekmesiyle başlıyor. Benjamin müthiş zekası ile kafaları dağıtan projeler ile kısa sürede Clay isimli bir hacker grubuna dahil oluyor. Vendetta misali birer maske takarak kendilerini küçük işlerle eğlendiriyorlar, gün geçtikçe Clay grubu tüm dünyaya güçlerini ispatlama ihtiyacı duyarlar. Bu hırs yüzünden olay oyun olmaktan çıkar ve işler büyümeye başlar, dolayısıyla herkesin dikkatini çekerler. Polis ve Interpol Clay'in peşine düşer, ancak hesaplar tutmaz ve başka bir hacker grubunu başlarına bela ederler.
http://gitfilmizle.com/wp-content/uploads/2015/08/Ben-kimim-izle-e1440857101266.png
Who Am I Full izlemek için sitemizi takip edebilirsiniz. Bu gerilim filmi sinema severlere heyecan dolu anlar yaşatacaktır. Film yönetmeninin başarısı da gözden kaçmayan detaylardan biri. Özellikle de metro sahnesindeki karanlık atmosfer, maskelerin ürkütücülüğü, filmin arka fon müzikleri eşdeğeri olan diğer filmlerden bir adım daha önde tutuyor. Filmin ilk etapta klasik hacker macerası gibi görünüp ilerleyen zamanlarında olayların tamamen değişmesi ve gerilimin sonlara doğru artması finalde ters köşe zincirlemesi olması da Yönetmenin iyi iş çıkardığının bir göstergesidir. Bu eşsiz gerilim filmini izlemek için sitemizin Who Am I HD izle bölümünü kullanarak kesintisiz ve kaliteli olarak seyredebilir ve heyecan dolu anlar yaşayabilirisiniz. Gitfilmizle.com İYİ SEYİRLER...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder