26 Ağustos 2015 Çarşamba

Hükümet Kadın 2 HD izle

Ünlü ve sevilen oyuncu 2010 Ay Lav Yu filmi ile karşımıza çıkmış ve değişik kültürlerin anlaşamama sorunu sebebi ile aşka yeni bir tanım getirmeye çalışmıştır. Midyat'ın ikinci filmi olan Hükümet Kadın ise politik alt yapının komedi ile harmanlanması sonucunda ortaya çıkmıştır. Sermiyan Midyat bir film yazdı, aynı zamanda yönetti ve oynadı, hatta Türk halkına eğlenceli bir film izleme şansı yarattı. Oyunculuk kariyerine mükemmel bir yönetmenlik kariyeri de ekleyerek Hükümet Kadın filmini yazıyor ve yönetiyor. Bu sayede halkımızın oldukça beğenisini ve ilgisini bir kez daha kazanan ünlü OYUNCU Sermiyan Midyat, filmin ikinci serisini de sinema dünyasına taşıyor. Serinin ikinci yapıtı olan Hükümet Kadın 2 filminin yönetmenliğini yine Midyat üstleniyor. Filmin oyuncu kadrosu da birinci filmdeki kadro ile aynı; başrollerde yine Demet Akbağ ve Sermiyan Midyat yer alıyor. Ercan Kesal, Mahir İpek, Bülent Çolak, Burcu Gönder ve Gülhan Tekin de onlara eşlik ediyor.
http://gitfilmizle.com/wp-content/uploads/2015/08/hükümet-kadın-2-e1440582757351.jpg
Sermiyan Midyat'ın Babaannesi, 1956'da Güneydoğu'nun ilk kadın Belediye Başkanı olmuştur ve okuma yazma da bilmiyordur. Sermiyan Midyat'ın Demet Akbağ'ı filmde oynamaya ikna etmesi için yalnızca bu cümleyi bile söylemesi yetmiştir. Bu ünlü oyuncu ikilisi serinin birinci filminde o kadar güzel ve kaliteli performans sergilemişti ki ikinci film çıkmasını herkes dört gözle bekliyordu. Hükümet Kadın filmini Sermiyan Midyat kendi öz babaannesinden esinlenerek sinema dünyasına taşmıştı. İlk kadın belediye başkanı fikrini herkes beğenmişti, ancak ilk filmi çekici ve eğlenceli kılan Xate ve Faruk arasında geçen çekişmeydi. Serinin ikinci yapımı Hükümet Kadın 2 İzleyicileri ise bu çekişmenin kaynağını öğrenmiş oldular. Birinci filmin yedi yıl öncesine yani 1949 yılına Xate'nin daha belediye başkanı olmadığı dönemlere gidiliyor. Eşi Aziz Veysel ile Faruk arasında ciddi bir mücadele söz konusudur ve erken seçim kapıya dayanmıştır, kasabada seçim rüzgarları esmeye başlamıştır.
http://gitfilmizle.com/wp-content/uploads/2015/08/hukumet-kadin-2-Full-izle.jpg
İlk filmde Demet Akbağ öldüğü için ikinci film devam niteliğinde değil de konunun kaynağına dayalı bir yapım olmuştur. Sermiyan Midyat kendisi ve yapımcı Necati Akpınar için Demet Akbağ'ın filmde olmasının çok önemli olduğunu belirtti. Türkiye'nin en önemli sinema oyuncularından biri olan Demet Akbağ ile oynayabilmek için filmin devamı yerine başa döndüklerini belirtti. Hükümet Kadın 2 Full İzlemek isterseniz sitemizden kaliteli bir şekilde seyredebilirisiniz. İlk filmde kocası ölen belediye başkanı Xate'nin okuma yazma bilmeden belediye başkanı olması konu alınmıştı ve bu baş kahraman Sermiyan Midyat'ın babaannesiydi. Olay 1956 yılında yaşanıyordu. İkinci filmde ise 1949'da İsmet İnönü iktidarından Menderes Türel iktidarına geçiş dönemi konu alınıyor. Bu ikinci filmde Xate ve Faruk karakterlerinin seçim kampanyasında kapışmaları anlatılıyor. İkinci film birincisine göre komik ve eğlenceli geçiyor. Sizlerde bu filmi sinemada ilemediyseniz sitemizin Hükümet Kadın 2 HD izle kısmından yüksek kalitede izleyebilirisiniz. Ayrıca Komedi filmleri kategorisini tıklayarak da izleyebilirsiniz. İYİ SEYİRLER...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder