20 Ağustos 2015 Perşembe

Pan 2015 Hd izle

“Peter Pan” dediğimizde hepimizin kulağında bir çınlama, kafamızın eskilere gittiği oluyordur muhakkak. çocukluğumuzun çizgi film kahramanı olan “Peter Pan” ından yer aldığı süper bir sinema eseri ile karşınızdayız. Hem oldukça güzel bi şekilde çekilmiş hemde çocukluğumuzdan ve bugun ki bir çok yapıtdan uyarlanıp tarasarlanmış olan Pan izle filmi hepimizi geçmişe götürecek ve keyifli dakikalar yaşatacak.
http://hdfilmdenizi.com/wp-content/uploads/2015/08/pan-izle.jpg
Eserin yönetmen koltuğuna baktığımızda bir çoğumuzun oldukça yakından tanıdığı ''Joe Wright'' gibi başarılı bir ismi görüyoruz. Oyuncu kadrosuna baktığımızda ise yıldızları bu filmle parlıyacağından emin olduğumuz; Hugh Jackman , Amanda Seyfried , Garrett Hedlund , Rooney Mara , Cara Delevingne gibi bir çok genç yeteneği görüyoruz.
http://hdfilmdenizi.com/wp-content/uploads/2015/08/pan-2015-3.jpg.pagespeed.ce_.ynro-_QKjf-e1440064876691.jpg
Blackbeard’ın gemisinde geçecek olan yaklaşık 96 dakika sürecek bu fantastik , biraz aksiyon ve aile filmleri kategorisine koyabilceğmiz yapıt herkesi özellikle küçüklüğnü tekrar hatırlamak isteyen 90 lı yılların gençliğini bir hayli heyecanlandırıyor.F Filmin ımdb puanı 7.1 gibi oldukça Yüksek başarılı bır puanla karşımızda. Bu mükemmel eseri izlerken yaşadığınız sorunları hatalarımızı lütfen bize yorumlar aracılığıyla bildiriniz. Pan 2015 Hd izle Filmi sitemize düştüğü dakika bir çok player seçeneğiyle 720p ve 1080p seçenekleriyle hd kalitede izleyebilirsiniz. Hdfilmdenizi.com ailesi olarak keyifli dakikale dileriz.....

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder