27 Ağustos 2015 Perşembe

Kod Adı U.N.C.L.E

2015 Amerika yapımı olan Kod Adı UNCLE orijinal adı ile The Man from U.N.C.L.E. aksiyon, macera ve komedi türünde 109 dakikalık süresi ile 28 Ağustos 2015 tarihinde vizyona giriyor.
http://gitfilmizle.com/wp-content/uploads/2015/08/kod-adı-u.n.c.l.e-izle-e1440670963250.jpg
Yönetmenliğini Guy Ritchie'nin yaptığı filmin oyuncu kadrosunda ise Henry Cavill, Luca Calvani, Elizabeth Debicki, Alicia Vİkander ve Armie Hammer yer alıyorlar. Senaryosunu ise Sam Rolfe, David C. Wilson, Lionel Wigram ve Guy Ritchie yazarken, yapımcılığını ise John Davis ve Lionel Wigram üstleniyor. 1960'lı senelerde geçen bir ajan hikayesi olan Kod Adı: U.N.C.L.E. / The Man from U.N.C.L.E. Kuryakin ve Solo adında 2 ajanın macera ve aksiyon dolu hikayesini konu alıyor. CIA ajanı olan Napoleon Solo (Henry Cavill) ve KGB ajanı olan İlya Kuryakin (Armie Hammer) gergin geçen soğuk savaş yılları ortamında bütün dünyayı tehdit eden nükleer silah geliştiren bir suç örgütü için güçlerini birleştirirler. İlk zamanlarda birbirlerinden hiç de hoşlanmayan bu ikili suç örgütü içine sızmak için tek şansları, önemli işler yapıp, ardından da kaybolan Alman bilim adamının kızı Gaby'i (Alicia Vikander) ikna etmektir. Uzun bir süre aralarında düşmanlık olan ve farklı olaylarda karşı karşıya gelmiş olan CIA ajanı Napoleon Solo ve KGB ajanı İlya Kuryakin bu olayda bir arada olmak ve birlikte çalışmak zorundadırlar. Bu davada ise ellerinde tek ipucu Alman bilim adamının kızındadır. Dünyanın yok olmasını engellemek ve ciddi bir felaketten kurtarmak için zamanla yarışmak zorunda olan ajanların hikayesinden yola çıkılan film Kod Adı UNCLE izlerken hem heyecanlanacak hem de eğlenceli dakikalar yaşayacaksınız.
http://gitfilmizle.com/wp-content/uploads/2015/08/kod-adi-uncle-Full-izle.jpg
Filmin baş rollerini paylaşan isimler ve rolleri şöyle; Henry Cavill Rol: Napoleon Solo, Armie Hammer Rol: Illya Kuryakin, Alicia Vikander Rol: Gaby Teller ve Elizabeth Debicki Rol: Victoria Vinciguerra Sitemizde Kod Adı: U.N.C.L.E. / The Man from U.N.C.L.E. HD izleyebileceğiniz filmin U.N.C.L.E. kısaltması United Network Command for Law and Enforcement'ten geliyor. Filmde prodüksiyona başlanmadan önce 1964 yılında çekilen The Man from U.N.C.L.E. filmini izlemiş olan tek oyuncu Armie Hammer (İlya Kuryakin karakteri) olmuş. Filmde Napoleon Solo rolü için akıldan geçen isimler içinde George Clooney ve Tom Cruise vardı ancak Tom Cruise'nin Görevimiz Tehlike 5 filmi için hazırlandığından rolü reddederken, George Clooney de sağlık sorunları sebebi ile teklifi geri çevirmiş. Kod Adı: U.N.C.L.E. / The Man from U.N.C.L.E. full izleyebileceğiniz sitemizde aslında orijinal filmde açıklanmayan öykü Küba Füze Krizinin yaşanmasından 1-2 yıl sonrasında geçiyor. Filmde ayrıca Cameo rolü ile karşımıza sürpriz bir isim çıkıyor. O isim de İngiliz Futbol Yıldızı olan David Beckham. Bul filmi sitemiz gitfilmizle.com dan seyredebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder