28 Ağustos 2015 Cuma

Paranormal Activity 5 izle

ABD yapımı olan Paranormal Activity 5 filmi 23 Ekim 2015 tarihinde sinemalarda yerini alacak. Sinema tarihinde bizleri heyecanlandıran pek çok sayıda başarı hikayesi yer almaktadır. Korku ve gerilim kategorisinden bahsedecek olursak Blair Witch project'in ve Testere'nin başarılı hikayeleri arasında oldukça başarılı olduğunu ve en bilinenler arasında olduğunu söyleyebiliriz. 2007 yılında çoğu teknik işini yaptığı ve sadece 15 bin dolar bütçe ile çekimlerini tamamladığı Paranormal Activity filmi ile çıkış yapan ve insanlar tarafındna tanınan Oren Peli de baş karakter denilince ilk akla gelen ünlü bir isim haline geldi. Peli'nin yapımı olan bu film bir anda dilden dile dolaşan bir korku fenomeni haline gelmişti. Aynı zamanda bu film dünya çapında elde ettiği 200 milyon Dolar gibi dehşet verici bir hasılata sahip olmuştur.
http://gitfilmizle.com/wp-content/uploads/2015/08/paranormal-activity-5-Hd-izle-e1440756778526.jpg
İlk filmin yaklaşık olarak altı sene önce vizyona girdiğini göz önünde bulundurursak serinin beşinci filmi olan bu film yapımcılar tarafından yeni bir testere faciası yaratmaya çalışmasının son ürünüdür diyebiliriz. Paranormal Activity 5 izlemek için sitemizi takipte kalın. 2007 yılında başlayan Paranormal Activity filmi 2010, 2011, 2014 devam filmleri ile seyircinin beğenisini kazanmıştı. Türkiye'de 10 Ocak 2014 tarihinde vizyonda olan serinin son filmi diğer üç filmden ayrı olarak bir devam filmi niteliği taşımamakta ve spin - off olma özelliği taşımaktadır. Seriye renk getirmeye çalışsa da eleştirmenler tarafından ağır eleştiriler almıştı, beğenilmemesine rağmen $ 5.000.0002lık bütçesi ile $90.904.854 hasılat yaparak oldukça büyük bir kar sağlamışlardı.
http://gitfilmizle.com/wp-content/uploads/2015/08/paranormal-activity-5-full-izle.jpg
Paranormal Activity 5 Full izlemek isteyenlere sitemiz yüksek kalitede ve kesintisiz hizmet sunmaya devam ediyor. Tüm sırlar ortaya çıkacak sloganı ile ortaya çıkan Paranormal Activity 5 filminin hikayesi Ryan eşi Emily ve küçük kızları Leila'nın etrafında gelişen olaylardır. Filmin Yönetmen koltuğunda Gregory Plotkin yer alıyor. Serinin beşinci filmi olan bu yapımın oyuncu kadrosunda yine tanınmamış isimler yer alıyor.Paranormal Activity 5 filminin 2016 tarihinde vizyona gireceği hakkında bir takım dedikoduların yayınlandığını çoğumuz duymuşuzdur. Ancak son yapılan açıklamaya göre film Türkiye'de A.B.D ile aynı anda 23 Ekim 2015 tarihinde sinemalarda bizlerle olacak. Bu film korku severlerin beğeniyle izleyebileceği kaliteli bir yapım olacak gibi görünüyor. Serinin ilk filmi oldukça beğeni kazanmıştı, sonraki serilerinde biraz beğeni kaybetse de bu defa yine hayran kitlesini artıracak gibi görünüyor. Sitemiz sizlere Paranormal Activity 5 HD izle seçeneğini gururla sunar. Sitemiz sizlere yüksek kalitede ve kesintisiz sinema tadında film keyfi yaşatmak için daima yenilenmektedir. Siz değerli izleyicilerimiz var olduğu sürece sizlere daha iyi hizmet kalitesi sunmak için gelişmeye devam edeceğiz. Evinizin rahat ortamında sevdikleriniz ile kaliteli film keyfi yaşamak için sitemizi takip edebilirsiniz. Ayrıca eseri Korku filmleri kategorisinden de seyredebilirsiniz...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder