29 Ağustos 2015 Cumartesi

Everest Türkçe Dublaj izle

18 Eylül 2015 tarihinde vizyona girecek olan Baltasar Kormákur'un yönettiği ve Jason Clarke, Josh Brolin ve Jake Gyllenhaal'ın baş rolleri paylaştıkları Everest, Amerika, İngiltere ve İzlanda yapımı macera ve gerilim türünde bir film. Sitemizden Everest izleyebileceğiniz filmin konusu ise, Everest'e tırmanmak üzere olan iki farklı dağcı ekiplerinin karşılaştıkları yoğun kar yağışı, onlara büyük bir felaketin yaklaşan habercisi olur. Kar fırtınası her zaman yaşanandan daha şiddetli bir şekilde sürmektedir ve bu durum tüm dağcıların hayat mücadelesi vermesine yol açar. 1996 senesinde Everest dağında yaşanan gerçek bir hayat hikayesinden konu edilen yapıtın baş rol oyuncuları ve rolleri şöyle: Jason Clarke Rol: Rob Hall, Jake Gyllenhaal Rol: Scott Fischer, Josh Brolin Rol: Beck Weathers ve John Hawkes Rol: Doug Hansen
http://gitfilmizle.com/wp-content/uploads/2015/08/Everes-Hd-izle-e1440850447512.jpg
Everest 720p izleyebileceğiniz ve Baltasar Kormákur'un fragmanları meraklıları için internet dünyasında dönmeye başladı. Everest dağına çetin bir tırmanış hikayesini perdeye taşıyan Kormákur, sağlam oyuncu kadrosu ile de filmi şimdiden merak edilenler listesine almayı başardı. Everest full izlemekten keyif alacağınız sitemizde çok yakında filmi bulabilirsiniz. Eserin çekimleri 2013 yılının Kasım ayında karar verildi ve 13 Ocak 2014 tarihinde İtalya'da start verildi. Çekimleri İtalya'da 6 hafta boyunca süren film, daha sonra bir ay İzlanda'da çekildi. Daha sonra da sinemanın çekimlerine Nepal'de devam edildi ve buradaki çekimler de 1 ay sürdü. 2014 yılının Ocak ayında oyuncular Josh Brolin ve Jake Gyllenhaal alıştırma tırmanışı gerçekleştirmek için Santa Monica Dağlarında çalıştılar. 44 üyeden oluşan ekip 12 Ocak 2014 tarihinde Nepal ve Katmandu'da kaldılar. Çekimlerin Nepal'de tamamlanmasının ardından Mart ayında İngiltere Pinewood Stüdyoları'nda çekimler sürdü. İngiliz oyuncu Clive Standen çekimlerle ilgili olarak dondurucu soğuklarla mücadele ettiklerini, çekimlerin sert ancak eğlenceli geçtiğini belirtti.
http://gitfilmizle.com/wp-content/uploads/2015/08/Everest-izle-e1440850464324.jpg
Everest filminin yapımcılığını; Tim Bevan, Eric Fellner, Baltasar Kormákur, Nicky Kentish Barnes ve Tyler Thompson üstlenirken senaryosunda da William Nicholson ve Simon Beaufoy'un imzasını görüyoruz. 65 milyon $ maliyete sahip olan film, ülkemizde de 18 Eylül 2015 tarihinde vizyonda olacak. Gerçek hayat hikayesinden yola çıkılan ve dağcılık sporunun tehlikeli ancak maceralı hikayesini anlatacak olan yapıtta son dönemlerin en sevilen ve beğenilen oyuncularını görmek mümkün. Filme yapılan yorumlara bakıldığında filmi yalnızca oyuncular için bile tercih edecek olanları görmek mümkünken, gerilim ve macera türündeki filmlerin bir adım ötesine geçecek olan film, uzun süre hafızalarda yer alacak gibi görünüyor. Siz de sitemizden Everest Hd izle ya da henüz yeni vizyona girecek olan filmlerin fragmanlarını izleyebilir, sinemalarla ilgili ayrıntılı bilgiye sahip olabilirsiniz. En yeni ve en hızlı gelişmeler sinema sitemizden takip edilebilir. Pek çok kategorideki filmi izlemek için sitemiz Gitfilmizle.com' u mutlaka ziyaret etmelisiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder