25 Ağustos 2015 Salı

Dabbe 6 Full izle

Korku filmlerinin en büyük temsilcisi olarak tanınan Hasan Karacadağ, yine boş durmuyor ve Dabbe serisine Dabbe 6 isimli yeni bir film daha ekliyor. Çekimler sırasında gazetecilerin sorularına da cevap vermeyi ihmal etmeyen yönetmen, ülkemizde film sektörünün hızla ilerlediğine değinmişti. Gazetecilere sunduğu röportajda: "geçtiğimiz her yıl daha da kaliteli yapıtlar ortaya konuluyor, Dabbe 6 ise oldukça yüksek kalitede bir filmdir. Bu seri dünya korku filmlerinin başını çeken önemli bir yapımdır. Ülke olarak tek eksiğimiz ucuz yapımlar ortaya çıkarmamızdır, bazı arkadaşlar senaryo ve sahneleri aceleye getiriyor ve izleyici olayı fark edemediği için tekrar izlemiyor, tavsiye de etmiyor. Burada önemli olan ise izleyiciyi etkileyip, gerçekçilikten uzaklaştırmamaktır." sözlerini sarf ediyor. Yönetmen Hasan Karacadağ bu açıklamaları yaparken filmin çekildiği setten de bahsederek tatil kenti Muğla'nın Yatağan ilçesinde çekimlerin yapıldığını belirtmiştir. Osman Hamdi Konağı'nda filmin çekimleri tamamlanmıştır.
http://gitfilmizle.com/wp-content/uploads/2015/08/dabbe-6-e1440505967390.jpg
Oyuncu kadrosunda Ümit Bülent Dinçer, Nil Günal Çakıroğlu, Murat Seviş, Sultan Köroğlu Kılıç, Ömer Duran gibi isimlerin yer aldığı film setinde eğlenceli bir atmosfer bulunmaktadır. Dabbe 6 izlemek için sitemizi takipte kalmanızı öneririz. Yönetmen Hasan Karacadağ, ülkemizde giderek betonlaşma olduğundan ve insanlarında bu durumdan muzdarip olduğunu bildiğinden dolayı çekimler otantik mekanları tercih ettiğini belirtti. Yönetmen filmin konusunu açıklarken; "cinler biz insanlardan önce yaratılmış olup, bizden daha ileri seviyede varlıklardır ve insanlarda olduğu gibi iyi kötü olarak kabilelere ayrılırlar. Ancak onlarda öyle kötü bir kabile vardır ki tüm alemi birbirine katacak kadar kötülerden oluşur. Bu kabilenin adı Cuhenna cin kabilesidir ve kötülük konusunda ileri teknikler kurarlar. İnsanlardan nefret eden bu kabile kötü insanları seçerek büyücülüğü öğretirler ve insanların dünyasına kötülüğü yaymak isterler. " şeklinde açıklıyor. Filmde Cuhenna cin kabilesinin sıradan bir yaşam süren ailenin yaşamını cehenneme çevirmesi harika bir şekilde harmanlanarak anlatılıyor.
http://gitfilmizle.com/wp-content/uploads/2015/08/dabbe-6-full-izle-e1440506010703.jpg
Bu korku ve gerilim dolu gerçeklikten uzak olmayan eşsiz filmi sitemizin Dabbe 6 full izle özelliği ile seyredebilirisiniz. Dabbe serisinin altıncı filmi olan bu mükemmel filmin 11 Eylül 2015 tarihinde vizyona girmesi bekleniyor. Serinin ilk filmi 2006 tarihinde yayınlanmıştı ve 539 bin izleyiciye ulaşmıştı. İkinci film 264 bin,üçüncüsü 370 bin, dördüncü film 422 bin kişi tarafından izlendi. Geçen sene vizyonda olan Dabbe Zehr-i Cin ise tam 837 bin izleyici kitlesine sahip olarak serinin en çok izlenen yapımı olmuştur. Aynı zamanda ülkemizde gösterime giren yabancı korku filmlerini de geride bırakarak büyük bir başarıya imza atmıştır. Dabbe Zehr-i Cin 250 salonda gösterime girmişti, Dabbe 6 ise 11 Eylül'de 300 salonda gösterime girecek. Hasan Karacadağ'ın bu yeni yapımını hepimiz heyecanla bekliyoruz. Sitemizin sizlere sunduğu Dabbe 6 HD izle seçeneği ile bu yerli korku filmini kaliteli ve kesintisiz olarak izleyebilirisiniz. Sitemizi ziyaret ederek kategorilerden; korku filmlerini seçerek bir çok film izleyebiirsiniz...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder