26 Ağustos 2015 Çarşamba

Hitman 2 Ajan 47 izle

Uzun solukla bir hikâyenin ardından, başarılı bir serüven geçiren hitman. Yönetmen xavier gensin yer aldığı hitman filmiyle daha önce siz seyircilerin karşısına çıkmıştı. Şimdi yepyeni bir senaryo ve kadroyla karşınıza çıkmakta, bu kez Hitman 2 Ajan 47 izleyiciyi ismiyle dikkatlerini üzerine çekmiş bulunmakta, hitman 47 rolünü üstlenen timothy olyphan yerini meşhur oyuncu terry gilliam ile de çalışma fırsatı bulmuş, daha öncede bildiginiz yüksek risk filminde seyircilerin karşısına çıkan rupert friend yeni bir oyunla karşınıza çıkmaktadır. Bu sefer kendi yaratılmış oldugu ajan köklerine karşı çıkan bir karekterle karşı karşıyayız yepyeni hitman serisiyle karşı karşıya kalmaktasınız , hitman ajan 47 bu filmde sessizligini bozarak tüm yönleriyle gerilim ve aksiyonel bir filme dönüşüyor. Karşımıza diğer filmden farklı olarak senaryoya sadık kalan güzel ve zeki bir bayan karakter ile film akışını genişletmektedir. Bir deney ürünü olan meşhur 47 i planlar anlaşmalar çerçevesinde suikastlar işlemeyi bir tarafa bırakarak 47 de yerini bambaşka bir anti kahramana bırakmaktadır. Kahramanımızın yüzüne baktığımızda ilk biraz gerilseniz de film akışı içerisinde sempati duymaya başlayacaksınız, genç bir karakter olan ajan 47 gizlilikten sıyrılarak, filmin senaryosuna bir o kadar sadık kalmaktadır. Aksiyon gerilim ve dövüş sahneleriyle şimdiden bekleyen seyirci kitlelerini memnun etmeye hazır. Ajan 47 de film yer tekrara düşmüş gözükse de akıcılığından bir ödün vermemekte ve sizi filme odaklamaktadır. Kadın oyuncumuz, geçmişini arayan katia van dees in varlıgıda bazı alışılmışlara rağmen filmin akışında devam etmesini sağlıyor. Hannah warenin canlandırdığı büyülü kadın, warenin oyunculuk yeteneği ve bir o kadarda yönetmenin doğru tercihiyle film geçmişini arayan bu aramasıyla mücadele eden gerçek sempatik bir kahramana dönüşüyor. Diğer taraftan senaryonun izin verdiginçe zachary quinto nun kötü karakterimiz John smith dövüş seanslarıyla filmi bir o kadar heycanlı hale getirmektedir. Ayrıca izleyenleri şaşırtacak ciaran hinds gibi bir aktöründe varlığı filmi zenginleştirmektedir.
http://gitfilmizle.com/wp-content/uploads/2015/08/hitman-2-izle-e1440589114967.jpg
Hitman 2 ajan 47 izle de bahsettiğimiz müthiş kahramanımız oyunlardan farklı bir yola girerek, asıl mesele olan gizlilik ve suikast öğelerinin ardından tutmaya başlamıştır. Bu her ne kadar da ürkütücü gibi gözükse de sert kahramanımızın seyircilerce sevilmeyecek hale getirmeyecektir.
http://gitfilmizle.com/wp-content/uploads/2015/08/hitman-2-full-izle-e1440589153387.jpg
Ajan 47 köklerinden uzaklaştıran bir senaryoyla devam eden film yönetmen aleksander Bach ın aksiyon ve gerilim seanslarıyla yarattığı mükemmellik seyirciyi sahneye kilitler nitelik kazanmaktadır. Sonlandıracak olacak olursak ajan 47 ensesindeki kotla ilginç bir karakter olarak karşımıza çıkmakta aksiyon suikast sahneleriyle güçlenen film fragmanlardan daha çok heyecanla karşımıza çıkmakta şimdiden seyirciler filmi beklemekte Hitman 2 Ajan 47 full izleme özelliği ile seyircilerle buluşacak bu film izleyenlere nefes kestirecek nitelikte şimdiden Hitman 2 Ajan 47 HD izleyebilirsiniz. Filmi ayrıca 2015 filmleri kategorimizden izleyebilirsiniz...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder