26 Ağustos 2015 Çarşamba

Sihirbazlık Okulunda Bir Türk izle

Absürt komedi türündeki Sihirbazlık Okulunda Bir Türk filmi 22 Mayıs 2015 Tarihinde vizyona girecek. Bu filmin Türk komedi sinemasının en komik ve en önemli yapıtlarından biri olacak gibi görünüyor. Filmin yalnızca fragmanı yayınlanmış olmasına rağmen sosyal medyada oldukça ilgi görmeye ve heyecanla beklenmeye başlandı bile. Gişe rekorları kıracak bir yapım olduğu düşünülmekte olan bu filmi beğeneceğinizi düşünüyoruz. Hepimizi kahkahalara boğacak bir filme benziyor, şimdiden olumlu yorumlar yapılmaya başladı bile. Sinema ve komedi severlerin dört gözle beklediği bu mükemmel filmin vizyona girmesi ile önemli oranda izleyiciye ulaşması bekleniyor.
http://gitfilmizle.com/wp-content/uploads/2015/08/Sihirbazlık-Okulunda-Bir-Türk-hd-izle-e1440580636854.jpg
Son zamanlarda Türk komedi sinemasına giren komedi filmler arasında en dikkat çekici özelliklere sahip olan Sihirbazlık Okulunda Bir Türk İzlemenizi tavsiye ediyoruz. Türk sinemasın son yıllarda hızla ilerlediğine tanık oluyoruz bu film de Türk sinemasının en çok ses getiren yapıtlarından biri olacak gibi görünüyor. İnsanların daha izlemeden yalnızca fragmanı ile bile bu kadar ilgi göstermesi filmin vizyona girmesini çok büyük heyecanla beklediklerini gösteriyor. Aslında ülke olarak gülmeye ve pozitif zaman geçirmeye çok ihtiyacımız var, bu komedi filmine ilginin bu kadar fazla olmasının bir sebebi de bu olsa gerek. Bu özel filmin konusuna değinecek olursak; film İstanbul'un çok nezih olmayan kenar mahallelerden birinde yaşayan Mehmet'i anlatıyor. Baş rol oyuncumuz Mehmet yaşamının hiç bir alanında başarılı olamayan ve liseyi zar zor bitiren sıradan bir gençtir. Tüm yaşamı boyunca haylazlığı yüzünden başarılı olamayan bir karakterdir. Kahramanımız üniversite sınavlarına hazırlanır, ancak bu konuda da pek başarılı olamaz. Ailesi ise dört gözle sınav sonuçlarını beklemektedir. Sınav sonuçlarının açıklanmasına bir gün kala Spellcraft Sihirbazlık ve Büyücülük Okulu tarafından kendisine gönderilen bir mektupla hayatı değişir. Mektupta Mehmet'i sihirbazlık için uygun olduğu ve okula kabul edildiği yazmaktadır ve bu durum Mehmet'i oldukça memnun eder. Ancak bu durumu ailesine açıklamaya cesaret edemeyen kahramanımız eğitimine yurt dışında devam edeceğini söyleyerek bu okula gitmek için yola çıkar. Mehmet okula gittiğinde komik ve eğlenceli öğrenci hayatının kapılarını aralamış olur ve macera başlar. Kahramanımız gittiği okulda büyü yapmayı, iksir hazırlamayı ve aşık olduğu kızı etkilemeye çalışırken komik anlar yaşayacaktır. Sihirbazlık Okulunda Bir Türk Full İzlemek isteyenler için sitemiz hali hazırda olacaktır.
http://gitfilmizle.com/wp-content/uploads/2015/08/Sihirbazlık-Okulunda-Bir-Türk-Full-izle-e1440580677286.jpg
Filmin yönetmeni Erdi Dikmen olup, bu harika komedi filmini kaleme alan önemli isimler ise Erdi Dikmen ve Sercan Ateş isimleridir. Filmin oyuncu kadrosunda ise Selen Seyyen, Sadi Celil Cengiz, Ayça Abana, Yakup Yavru ve Enes Atış gibi isimler yer almaktadır. Komedi dünyasının en başarılı filmlerinden olan bu filmi yüksek kalitede izlemek için sitemizden Sihirbazlık Okulunda Bir Türk HD İzle seçeneğini kullanabilirisiniz. Gitfilmizle.com ailesi olarak İYİ SEYİRLER DİLERİZ...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder