30 Ağustos 2015 Pazar

Lanet 2 Full izle

Korku film sevenler in vaz geçemeyeceği Lanet 2 izlemenizi tavsiye ederiz Amerika’da 21 ağustos tarihinde vizyona giren bu film, Türkiye’de de çok tutulmuş bir filmdir. Korku filmi sevenlerin bu filmi de sevebileceğini garanti ederiz. Yönetmen koltuğunda oturan Ciaran Foy’un gayet başarılı bir film çıkarmış gibi. Genç bir anne ve ikiz olan çocuklarıyla şehir dışında, taşra bir bölgeye taşınmalarıyla olaylar başlar. Onlar normal bir evde oturdukları zannederler fakat oturdukları bu evin bir ölüm döşeği olduklarından habersizlerdir. Film eleştirmenleri Lanet 2 full izlediklerinde muazzam bir eleştiri yağmuruna tutmuşlardır ki zaten fragmanları ve trailerleriyle bize ne kadar başarılı bir eser olduğunu kanıtlamış bir filmdir. Lanet 2 izlemek isteyenler sitemizden filmi sorunsuz bir şekilde izleyebilirsiniz hem Türkçe Dublaj hem de Türkçe Altyazılı bir şekilde izleye bilirsiniz üstelik Lanet 2 hd izlemenizde mümkün. Aldığımız son bilgilere göre ise Türkiye’de ve Amerika’da eş zamanlı bir şekilde perdelere merhaba demeye hazırlanan yapım şuanda seyircileri ve hayranları tarafından fazlasıyla ilgi görmüş bir film olmuştur . Film ortalama 1 saat 30 dakika sürmektedir. Yapılan yorumlara göre 1 saat 30 dakika olmasına rağmen hiç sıkmayan bir film olmuş. Filmden biraz bahsetmemiz gerekirse filmde 1 anne ve 2 çocuğa odaklanmaktadır. Courtney ( Shanny Sossamon ) ve 9 yaşında olan ikiz çocukları ile birlikte Bughuul’un yaşadığı kırsal kesim evine taşınırlar.
http://gitfilmizle.com/wp-content/uploads/2015/08/sinister-2-izle-e1440957331994.jpg
Ne varki Bughull’un şeytani planları son hızıyla devam etmektedir. Bu seferde ikiz kardeşlerden bir tanesini kandırmaya çalışarak kendi ailesini öldürmesini ve öldürürken de görüntüleri kameraya çekmesi için kandırmaya çalışmaktadır. Yurt dışında yeni taşındıkları evde normal bir hayat sürmek istemişlerdir fakat ne yazık ki oranın şeytani bir ruh tarafından ele geçirildiğinden habersizlerdir. Bundan sonra artık normal bir hayatları olmayacaktır. Hayatta kalmak için ellerinden geleni yapmaya çalışacaklar fakat o korkunç evde hayatta kalmaları oldukça zor olacaktır.
http://gitfilmizle.com/wp-content/uploads/2015/08/Lanet-2-Full-izle-e1440957288848.jpg
Küçük Rober’i ziyarete gelenlerin kim olduğunu bilen eski bir şerif yardımcısı anneyi uyarmaya çalışırken, bir yandan ise şiddet yanlısı olan baba ile baş etmeye çalışmaktadır. Robert her gece gördükleri korkunç kabuslara maruz kalırken, misafirleri ise ona bu acı dolu düşlerden kurtulması için kendi filmlerini izletmeye başlamıştır. Kısacası öcümüz olan Bughull yeni kurbanları için kollarını sıvamış durumda. Filmin en güçlü tarafı ( nerdeyse ilk yapımındaki kadar ) yaratıcı ve korkutucu ölüm şekilleri. Korkunç timsah sekansı, Elektrik ile dolu acı bir geçiş ve en önemlisi ise eskiye dayanan bir işkence türü olan kove ile farenin izleyicileri bir hayli ile rahatsız edeceği çok açıktır. Lanet 2 yapıtını sitemizden HD ve Türkçe Dublajlı bir şekilde rahatça izleye bilirsiniz ve izledikten sonra o değerli yorumlarınızı bizimle paylaşa bilirsiniz iyi seyirler. Korku filmleri kategorimizi ziyaret etmeyi unutmayınız...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder