29 Ağustos 2015 Cumartesi

Batman ve Süperman Adaletin Şafağı izle

Heyecanla ve merakla beklenen Batman ve Superman beyaz perdede sevenlerine kavuşmak için gün sayıyor. 25 Mart 2016 tarihinde vizyona girecek olan; Ben Affleck, Henry Cavill, Amy Adams ve Gal Gadot'un baş rollerini paylaştıkları Zack Snyder'in yönetmenliğini yaptığı ABD yapımı aksiyon ve macera türündeki, 2013 yılında gişe rekorları kıral Man Of Steel'in devamı olan filmi sitemizden Batman v Superman izleyebilirsiniz. Yine yapımcılığını Warner Bros.'un yaptığı projenin senaryosunu David S. Goyer kaleme alıyor.
http://gitfilmizle.com/wp-content/uploads/2015/08/batman-ve-superman-adaletin-safagi-2016-izle-e1440841398370.jpg
Henry Cavill'i Clark Kent yani Superman olarak seyredeceğimiz filmde Ben Affleck Rol: Bruce Wayne / Batman, Amy Adams Rol: Lois Lane ve Gal Gadot Rol: Diana Prince / Wonder Woman yer alacaklar. Gelecek sezon beyaz perdede sarsıntı yaratması beklenen ve süper kahramanların kapışmalarını izleyeceğimiz Batman ve Superman Adaletin Şafağı izle gösterime gireceği tarihe kadar sevenlerinin karşısına pek çok sürprizle çıkarak, onları şaşırtmayı hedefliyor. Geçtiğimiz günlerde daha önce hiç yayınlanmamış 3 fotoğraf paylaşılırken, sevenlerinin beğenisine sunuldu. Bugüne kadar sinema perdesine taşınmış olan pek çok çizgi roman uyarlama anlayışına da farklılık getirmeyi planlayan yapımcılar, 25 Mart tarihine kadar meraklılarına çeşitli sürprizlerle karşılık verecekler. Yeni nesil Joker olan Jared Leto ve yeni Batman Ben Affleck, çizgi romandan beyaz perdeye yansıyan yüzler olurken, orijinal hikayelerinde hayatlarını kaybediyorlar. Çizgi roman serisi olan Batman'in son sayısında Batman ve rakibi Joker uzun yıllar süren mücadelenin sonunda ölüyorlar. Bat Cave'de karşılaşan ve çarpışan Batman ile deli palyaço Joker, ölesiye dövüşerek, son nefeslerini birlikte yan yana veriyorlar. Tabii DC Comics bu iki ünlü ve büyük karakteri sonsuza dek ölü bırakmayacak ve mutlaka bir şekilde geri dönmelerini sağlayacaktır.
http://gitfilmizle.com/wp-content/uploads/2015/08/batman-ve-superman-adaletin-şafağı-hd-izle-e1440841411723.jpg
Sitemizden Batman v Superman HD izleyebileceğiniz filmin en güzel sürprizlerinden biri de bugüne kadar hep siyah beyaz olan, ancak belli alanlarını gördüğümüz Batman karşımıza renkli olarak çıkıyor. Sevenlerine ve meraklılarına sunulan Ben Affleck Batman karakterinin iki yeni görseline siz de ulaşabilir, posterinden kostümü de detaylı bir şekilde incelemeniz için renkli olarak sunuluyor.
http://gitfilmizle.com/wp-content/uploads/2015/08/batman-ve-superman-izle-e1440841421302.jpg
Batman v Superman full izlerken karşımıza çıkacak olan Süperman yani Henry Cavill filmle ilgili yaptığı açıklamada bu yapımın yeni bir Süperman filmi olmadığını ve kesinlikle de Man of Stee'in devam yapımı olmadığını söyledi. Batman v Superman için Süperman'in devam filmi olmadığını belirten Henry Cavill, projenin asıl Batman için yeni giriş olacağını, özellikle de Justice League adına bir başlangıç olacağını belirtti. Yani Batman ve Superman: Adaletin Şafağı filmi Batman ağırlıklı bir yapım olacak. Henry Cavill ayrıca yapımda bazı sahneleri izleyebildiğini ve sadece tamamlanmış olan sahnelerin hepsini izleyemediğini söylerken, son dönemlerin en güzel çizgi roman uyarlaması olduğunu belirtti. Bu ve bütün filmleri sitemiz gitfilmizle.com ziyaret ederek seyredebilirsiniz...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder