25 Ağustos 2015 Salı

Fifty Shades Darker — Karanlığın Elli Tonu 2016 Full izle

Filmin ilk serisi olan Grinin Elli Tonu yıldızları Jamie Dornan ve Dakota Johnson'ın başarısı dünya genelinde büyük ses getirdi. Söylenenlere göre Jamie Dornan Ve Dakota Johnson'ın yeni film yani Karanlığın Elli Tonu için dudak uçuklatan ücretlere çalışacaklar. Filmin çekimlerine bahar aylarında başlanacağı açıklandı. Jamie Dornan bu filmin yanı sıra daha farklı filmlerde de rol alacak. Grinin Elli Tonu filminin devamı niteliğinde olan bu film dünya genelinde büyük bir hayran kitlesi tarafından beklenmektedir. Film izlemek için yaş sınırlaması olmasına rağmen gişe rekorları kıran Grinin Elli Tonu filminin birçok parodisi yapıldı. Zengin iş adamı Christian Grey'in üniversite öğrencisi olan Ana Steele ( Dakota Johnson ) ile yaşadığı aşkı konu alan Karanlığın Elli Tonu İzlemek için sitemizi takipte kalın.
http://gitfilmizle.com/wp-content/uploads/2015/08/karanlığın-elli-tonu-e1440546943187.jpg
Yazar E. L. James'in Grinin Elli Tonu üçlemesinden beyaz perdeye uyarlanan seri toplamda üç film halinde gösterime girecek, serinin son filmi ise Özgürlüğün Elli Tonu ( Fifty Shades of Freed ) olacak.
http://gitfilmizle.com/wp-content/uploads/2015/08/karanlıgın-elli-tonu-full-izle-e1440546952858.jpg
Christian Grey ve Anastasia arasında geçen tutkulu aşkı konu alan filmi sitemizden Karanlığın Elli Tonu Full İzle özelliği ile evinizin konforunda izleyebilirsiniz. Cinselliğe ve cinsel fantezilere oldukça takıntılı bir adamın kadınlar üzerinde ilişki sırasında yaptığı hareketler ve 'aşk olmadan tutku olur mu?' sorusuna cevap verilecek bir konu ele alınmış oluyor. 17 Ağustos 2015'te edinilen bilgilere göre set ekibi oldukça hızlı çalışmaya başlamıştır ve tahminlerden daha çabuk sonuç alınacağı bekleniyor. Aynı zamanda afişlerden bir kaç tanesi görücüye çoktan çıktı. Kutlama gecesi için ne düşünüldüğünü bilmiyor olsakta efsane bir organizasyon gerçekleşeceğini tahmin ediyoruz. Bu filmde Christian uslu durmayacak gibi görünüyor, bu sefer izleyiciye Christian'ın karanlık tarafları pek olumlu havada geçmeyecek gibi görünüyor.Filmde zaman zaman gerilim sahnelerine tanık olacağımız bu film akılda kalıcı ve sürükleyici bir yapıttır. Christian'ın Çocukluğuna ve karakteristik derinliğine inildiği, baş rol oyuncusunun takıntılarının nedenleri ve bu takıntıların oluşumundaki basamaklar tüm çıplaklığı ile anlatılıyor. Serinin ikinci filmi olan bu yapıtta Anastasia ve Christian arasında geçecek olaylar seyirci kitlesini tatmin etmeyebilir düşüncesi şu an akıllarda dolaşıyor.
http://gitfilmizle.com/wp-content/uploads/2015/08/karanlığın-elli-tonu-hd-izle-e1440546963854.jpg
Filmde Christian Anastasia ile olan ilişkisine son verip bir yayın evinde çalışmaya başlar, bir süre sonra Anastasia'ya yeni bir ilişki teklifi ile gelir ve aralarında yeni bir ilişki serüveni başlar. Ancak bu sırada geçmişin hayaletleri ortaya çıkmaya başlar ve ilişkileri yeniden tehdit altına girer.Film eleştirmenleri tarafından acımasızca eleştirilirken Grinin Elli Tonundan sonra bu film izleyici kitlesinin beğenisini kazanacak gibi görünüyor. Karanlığın Elli Tonu HD izlemek için sitemizi ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederiz. Bu filmi yüksek kalitede evinizin rahatlığında kesintisiz izlemek için 2016 filmleri kategorisinden sitemizi takipte kalın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder