26 Ağustos 2015 Çarşamba

Siccin 2 izle

Siccin 2 2015 yapımı Türk korku ve gerilim filmidir. Filmde ana konu cinlerdir. Ve çoğu Türk korku filmi gibi konu cinler üzerine geçmektedir. Filmin yönetmeni ilk filmde de olduğu gibi Alper Mestçi’dir. Film 10 Temmuz 2015 tarihinde vizyona girmiştir ve toplamda 272.457 kişi filmi izlemiştir.
http://gitfilmizle.com/wp-content/uploads/2015/08/siccin-2-Full-izle-e1440590216204.jpg
Siccin 2 izleyicileri filmin konusunu merak ediyorlar. Hicran ve Adnan çiftinin mutlu süren evlilikleri, 2 yaşındaki çocuklarının kaza yapması sonrasında ise hayatını kaybetmesiyle yıkıma uğrar. Çift, artık aynı evde yaşayan iki yabancı gibi olmuştur. Tüm bunların üzerine Hicran kısa süre içerisinde esrarengiz olaylar yaşamaya başlayıp psikolojisi tamamen bozulur. Hicran bir hocaya gider ve hoca birinin Hicran’a "41 dikiş" adı verilen bir büyü yaptırdığını öğrenir. Büyülerin en güçlüsü olarak bilinen 41 dikiş büyüsü, 41 farklı niyetle yapılmaktadır. Genç kadının büyüden kurtulabilmesi için yapan kişiyi bulup 41 niyetten hangisini ettiğini öğrenmesi gerekmektedir. Mutluluklarının meyvesini olan çocukları daha 2 yaşındaydı. Bu harika ve mutlu süren evliliğe çok büyük bir lanet bulaşmıştır. 2 yaşındaki erkek çocuğu bir trafik kazasında hayatını kaybetmiştir. Bu olay üzerine çift yıkılmış bütün moral ve mutluluk bir anda uçup gitmiştir. Sorunlar bunun la kalsa yine iyi ikilinin arası iki yabancı olacak kadar açılmış , artık evde ölüm sessizliği baş göstermeye başlamıştır. Bunun yanı sıra Hicran’ın gördüğü tuhaf düşler ve esrarengiz olaylar durumu daha çok karmaşık bir duruma sokmuştur. 2014'ün sonbaharında vizyona giren ilk Siccin filmi yasak bir aşkın lanetinden yola çıkarak kurgulanan bir öyküye sahipti. Devam filminde yönetmenliği yine Alper Mestçi üstlenirken, senaryo Alper Mestçi ve Ersan Özer ikilisine ait. Filmin oyuncu kadrosunda Şeyda Terzioğlu, Bulut Akkale, Reyhan İlhan ve Ece Edibe Baykal yer alırken yapımcılığını ise Muhteşem Film ekibi üstleniyor. Siccin 2 full izlemek isteyen ziyaretçilerimiz için mevcuttur.
http://gitfilmizle.com/wp-content/uploads/2015/08/siccin-2-Hd-izle-e1440590180225.jpg
Filmin Türkiye’deki dağıtımı TME (The Moments Entertainment) tarafından yapılmaktadır. Filmin ünlü film derecelendirme sitesi İmdb’de puanı 6,8’dir. Bu da filmin ortalamanın üstünde yani güzel bir film olduğunu göstermektedir. Film bolca kan içerdiği ve çocukların psikolojisini bozabilecek bir film olduğu için filmin kategorisi +18 kategorisindedir. Siccin 2 hd izleyerek daha iyi bir film keyfi yaşayabilirsiniz. “Siccin 2” aldığı tüm övgülerin hakkını vererek 253 kopya ile en fazla salon sayısına sahip Türk korku filmi rekorunun ardından, Temmuz ayında vizyona giren filmler arasında tüm zamanların en iyi açılışını yapan yerli film rekorunu da kırdı. Bu sayede ilk haftada en çok izlenen film olarak Türk tarihine adını altın harflerle yazmıştır. Film hakkında eleştirmenlerden biri olan Burçin Aygün film hakkında ‘‘Kana doyuran bir korku!’’ tabirini kullanmaktadır. Film içinde duygusal sahnelerin olması birçok korku sever tarafından kötü karşılansa da senaryo gereği film içerisinde duygu yüklü sahnelerinde bulunması gerekmektedir. Sitemiz gitfilmizle.com dan, 2015 filmleri kategorisinden de izeyebilirsiniz...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder