27 Ağustos 2015 Perşembe

Magi Full izle

Çekimlerine başlandığından itibaren Türkiye'de bir sarsıntı yaratan Dabbe filminin yönetmeni ve senaristi Hasan Karacadağ yeni filmi ile korku filmi sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Michael Madsen, Lucie Pohl ve Brianne Davis'in baş rollerini oynayacakları Magi adlı korku filmi 23 Ekim 2015 tarihinde vizyona girecek. Magi izlerken ürpereceğiniz bir film. Konusu ise; Türkiye'de yaşamakta olan Marla, Amerikalı bir gazeteci olan ablası Olivia Watkin'i acilen Türkiye'de, İstanbul'a çağırır. Olivia, İstanbul'a geldiği anda da kardeşi Marla o gece esrarengiz bir gelişme ile hayatını kaybeder. Bu olay ile gizem dolu bir hikaye başlamıştır. Senaryosunu yazan ve yönetmenliğini üstlenen Hasan Karacadağ'ın bu yeni korku filmi kadrosunda ülkemizden Kenan Ece yer alırken, yabancı oyuncular Michael Madsen, Lucie Pohl ve Brianne Davis de bulunuyor. Sitemizden Magi HD izleyebileceğiniz filmin oyuncu kadrosu ve rolleri ise; Michael Madsen Rol: Lawrence Irlam, Brianne Davis Rol: Marla Watkins, Lucie Pohl Rol: Olivia Watkins ve Dragan Micanovic Rol: Deyran
http://gitfilmizle.com/wp-content/uploads/2015/08/Magi-izle-e1440715018184.jpg
Fenomen bir korku filmi serisine dönüşen Dabbe'nin senaristi ve yönetmeninden gelen Magi filminin yapımcılığını TAFF Pictures yapıyor. Quentin Tarantino'nun gedikli oyuncusu olan Michael Madsen'in baş rolde yer aldığı kadroda Stephen Baldwin, Dragan Micanovic, Lucie Pohl ve Biranne Davis de yer alıyor. Magi filmi İstanbul, Adapazarı ve Bursa'da çekimleri gerçekleştirilirken, film ile ilgili olarak Türk doneleri ile donatılmış, Amerikan filmi olarak görmek mümkün. Anadolu topraklarında geçmekte olan has Anadolu ve Babil Cin Hikayesi olarak adlandırılan Magi'nin yaklaşık olarak maliyeti de 3 milyon TL olarak açıklandı. Dağıtım sisteminin Amerika sistemi ile tüm dünyaya dağıtılacak bir Türk filmi olması da ayrı bir önem taşıyor. Filmin yapımcıları Magi'nin yalnızca korku sineması adına değil Türk sineması adına da tarihte bir ilk olacağı ifadelerine yer verdiler.
http://gitfilmizle.com/wp-content/uploads/2015/08/magi-Full-izle-e1440715058350.jpg
Magi Türkçe Dublaj izle filminin senaristi ve yönetmeni Hasan Karacadağ filmle ilgili olarak oryantalist bir bakış açısı sergilemediğini belirtirken, filmde oynamayı kabul eden Amerikalı oyuncuların, kendisine ait olan diğer tüm filmleri izleyerek, rollerini kabul ettiklerini açıkladı. Ayrıca Türk sinema tarihi içinde yıllardır savaş verdiği unsurun, kendi din, gelenek ve kültürümüze bağlı kalacak filmler yapılması gerektiği olduğunu söylerken, teknik olarak batının taklit edilmesini ancak içerik olarak kendi malzemelerimizi kullanmamız gerektiğini vurguladı. Türkiye'yi ve gelenek, kültür ve dinimizi doğru anlatmanın son derece önemli olduğunu söyleyen Hasan Karacadağ, Magi'de rahip rolünde yer alan Baldwin'in İslam ve Türk kültürü dendiğinde aklına yalnızca kılıç ve çöl geldiğini ancak Magi filminden sonra bu algısının değiştiğini ve Türk kültürüne hayran kalarak, hakkında daha çok okumak istediğini söyledi. Korku filmleri içinde yeni bir yere sahip olacak olan Magi full izleyebileceğiniz sitemizde bu türde daha pek çok film bulabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder