26 Ağustos 2015 Çarşamba

Düğün Dernek 2 izle

İlk 2013 te seyircilerle buluşan Düğün Dernek filmi 7 milyon izleyicisiyle gişe rekorları kırmıştı. Bu seferde yönetmen Selçuk aydemirin yönetmenliğiyle Düğün Dernek 2 olarak siz seyircilerin karşısına çıkmakta. İlkinde olduğu gibi filmin başrollerini Murat Cemcir ve Ahmet Kural paylaşıyor. İlk film Sivasta çekilerek biz izleyicileri komedi üzerinde bayağı eğlendirmişti şimdiyse yine aynı şehir Sivasta çekilmektedir bir komedi dizisinin devamı olan 2 inci filmiyle sünnet konulu temasıyla karşımızda. Yine Ahmet kuralın ilk film de olgu gibi bu film de kel tiplemesiyle karşımıza çıkmakta, komik bir görünüm kazanan kural seyirciye sempatik gelmekte ilk film de tüpçü Fikret tiplemesini alarak sivri zekâsıyla ön plana çıkan bir role bürünmüş, yaptığı repliklerle de biz izleyicileri kahkahaya boğmuştu. İlk film senaryo devamıyla ikincisinin çekileceğinden haber vermekteydi aslında ve öylede oldu. Şimdiki düğün dernek iki de ise yoğun bir çekim çalışmaları sivasta devam etmektedir çekimlerin İstanbul’a kadar uzanacağı belirtilirken ayrıca film de emel sayının da rol alacağı belirtildi. Ve heyecanlı bir şekilde sünnet düğününde yaşanacak maceralarla karşımıza çıkacağı belirtiliyor. Ve kardeş payından da tanıdığımız zengin rolünü oynayan Hilmi karakteri ilk film de oynayan Şinasi yurtsever 2 incisinde de yerini almakta ayrıca birçok dizi filmlerinden tanıdığımız ilk düğün dernek filmin dede çocugun babası rolünde İsmail ismiyle oynayan Rasim Öztekin Düğün Dernek iki de yerini almaktadır. Düğün Dernek 2 izle filmi geniş oyuncu kadrosuyla 4 Aralıkta sinemalarda yerini alacağı belirtiliyor.
http://gitfilmizle.com/wp-content/uploads/2015/08/Düğün-dernek-2-Hd-izle.jpg
Türk sineması adına komedi üzerinde iyi bir seyirci kitlesi yakalayan bu serinin ikinci filminde de hiç şüphesiz gişe rekorları kıracağı bekleniyor. Seyircilerin ilk filmde olduğu gibi hiç gerilmeden, kahkaha dolu bir izlemeyle sinemada şimdiden yerlerini ayırtacağı hiç şüphesiz olacaktır. Dört gözle seyircilerimiz 4 Aralık 2015 şimdiden bekleyebilir. Kahkaha ve güzel replikler dolu bu film de yine Ahmet Kuraldan ilginç espriler bizi beklemekte, ayrıca diğer başrolümüz Murat Cemcirin o ağabeylik, bilmişlik tarafı seyircileri şimdiden hoşnut edeceği beklenmektedir. İmece usulü gerçekleştirilen bir sünnet düğünü ile karşımızda olacak yeni çağın komik adamları bu serinin ikinci filmi ile Sivas güzellemesi yapıyor. Sivas ve İstanbul arasında yaşanacak olan eğlendiren ve güldüren maceraları şimdiden sevenlerinin heyecanla beklemesine neden oluyor. Kırdığı gişe rekorunu hiçbir film aşamazken, bakalım kendi filmi ile kırmayı başarabilecek mi?
http://gitfilmizle.com/wp-content/uploads/2015/08/Düğün-Dernek-2-Full-izle-e1440600366509.jpg
Sonlandıracak olacak olursa seyircilerimiz kesinlikle Düğün Dernek 2 full izlemeli, beğenmeli şüphesiz hiç boşa vakit geçirmeyeceğini kahkaha dolu sahnelerle görecektir. Seyircilerimiz gönül rahatıyla Düğün Dernek 2 full hd izleye bilir. Şimdiden bizlerinde 4 Aralığı bekledi aşikârdır bekleyip görüce kahkaha dolu sahneleri hep birlikte bekliyoruz. Siz seyircilerimize şimdiden keyifli heyecanlı komik bir seyirler dileriz...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder