29 Ağustos 2015 Cumartesi

Kara Bela Full izle

Geçtiğimiz yıl senaryosunu yazıp yönettiği eseri ' Bana Masal Anlatma ' ile bir buçuk milyon seyirciye ulaşan Burak Aksak, bu yıl yeni bir proje olan ' Kara Bela ' yapımı ile yeniden karşımıza çıkıyor. BKM imzalı olan bu proje hepimizi kahkahaya boğmak için geliyor. Kariyerine ilk olarak kuzeni Selçuk Aydemir ile birlikte yazıp yürüttüğü kısa filmler ile başlayan Burak Aksak, bu kısa filmler sayesinde pek çok ödül kazanmıştı. Daha sonra 2011 yılında ' Leyla ile Mecnun ' dizisinin senaristliğini üstleniş ve Türkiye çapında özellikle gençler tarafından tanınır hale gelmişti. Daha sonra kendisinin de rol aldığı ' Bende Özledim ' dizisinin yayından kaldırılması üzerine 2014 yılında karşımıza başarılı ve kaliteli bir yapım olan ' Bana Masal Anlatma ' ile çıktı. Bir buçuk milyonu aşkın seyirciye ulaşan bu eserin ardından vakit kaybetmeden yeni bir proje üretti ve 2015 yılında karşımıza çıkıyor.
http://gitfilmizle.com/wp-content/uploads/2015/08/kara-bela-hd-izle-e1440871260967.jpg
Burak Aksak'ın yeni projesi olan Kara Bela izleyenlerine aksiyon ve komediyi bir arada yaşatacak bir eserdir. Çekimlerine 22 Haziran tarihinde İstanbul'da başlanan yapımın çekimleri hala Adana'da devam etmektedir. İlk olarak bu esere ' Kudret ' ismi verilmiş olup sonradan Kara Bela olarak değiştirilen eserin konusu şöyledir; hayatı daima kuralına göre yaşamış olan Kudret'in yaşadığı sürpriz olaylar ile tüm yaşamı alt üst olur. o da çok sevdiği arabasına atlayarak Antep'e doğru yolculuğa çıkar, yol boyunca hem arabasının hem de Kudret'in başına beklenmedik bir sürü olay gelir. Baş karakterimiz Kudret yüzlerce kilometre yol aldıktan sonra dostluğun önemini kavrayacak ve kuralsız yaşamın keyfinin farkına varacaktır. Bu komik ve eğlenceli içeriğe sahip eseri mutlaka izlemenizi tavsiye ediyoruz.
http://gitfilmizle.com/wp-content/uploads/2015/08/Kara-bela-2015-izle-e1440871271584.jpg
Kara Bela Full izle seçeneğimiz ile sitemizden kaliteli ve kesintisiz olarak sinema tadında komik anlar yaşayabilirsiniz. Komedi ve aksiyon kategorisindeki bu yapım izleyen herkesi güldürecek kalitede sürükleyici bir eserdir. Yapımın 18 Eylül 2015 tarihinde seyirci ile buluşması bekleniyor. Eserin oyuncu kadrosunda Cengiz Bozkurt, Seda Bakan, Erkan Kolçak Köstendil, Cihan Ercan, Tarık Ünlüoğlu, Berat Yenilmez, İştar Gökseven ve Sadi Celil Cengiz gibi isimler yer alıyor. Sitemiz sizler için Kara Bela Full izle seçeneğini sunuyor. Bu özelliği kullanarak sitemizden bu filmi ve beğendiğiniz kategorideki filmleri kesintisiz olarak izleyebilirsiniz. Çekimler sırasında eğlenceli zaman geçiren kadroyu daha önce bazı dizilerden tanıyoruz. hem sinema dünyasında hem de televizyon dizilerinde canlandırdığı karakterler ile fenomen olan Cengiz Bozkurt, bu kez seyircinin karşısına Kudret karakteri ile çıkıyor. Sevilen ve genç Yönetmen Burak Aksak'ın yeni yapımını sitemizden Kara Bela HD izle özelliği ile seyredebilir ve sevdiklerinizle eğlenceli ve komik anlar yaşayabilirsiniz. Sinema kalitesinde kesintisiz hizmet sunmayı bir görev edinen sitemiz bu film ve tüm yeni filmleri sizlere sunmaya devam edecektir. İyi seyirler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder