27 Ağustos 2015 Perşembe

Kolpaçino 3. Devre izle

Şafak Sezer'in senaryosunu yaptığı ve yönettiği Kolpaçino film serisi hız kesmeden devam ediyor. Kolpaçino'nun yeni filminin çekimlerine ise Haziran ayında başlandı ve çekimler yine aynı kadro ile sürüyor. Yapımını KRM Yapım'ın üstlendiği komedi, macera ve suç türündeki Kolpaçino 3. Devre filmde Şafak Sezer, Aydemir Akbaş, Tuğba Melis Türk, Ferdi Akarnur, Ali Çatalbaş ve Ebubekir Öztürk rol alıyorlar.
http://gitfilmizle.com/wp-content/uploads/2015/08/kolpaçino-3.-devre-Full-hd-izle-e1440667810646.jpg
Neredeyse Şafak Sezer ile bütünleşmiş olan Kolpaçino serisinin yeni filmi 2015 Haziran ayında çekimlere başlandı ve kadroda bir değişiklik olmaksızın yola devam ediliyor. Ancak Kolpaçino 3. Devre filminde başka bir sürpriz izleyenleri şaşırtacak. Geçtiğimiz sezon reyting rekorları kırmayı başaran Paramparça dizisi ile karşımıza çıkan Erkan Petekkaya, 5 Milyon Dolar bütçeye sahip olan Kolpaçino 3. Devre filminde rol alacak ve mafya rolü ile seyirci karşısına çıkacak. Filmin yapımcılığını Erdal Acar'ın yeğeni olan Sefa Tiryaki'nin yaptığı Kolpaçino 3. Devre filminde Şafak Sezer baş rolü Erkan Petekkaya ile paylaşacak. Filmin konusu ile ilgili henüz bilgi verilmezken, Haziran ayında başlamış olan film çekimleri ile ilgili Şafak Sezer kendi sosyal paylaşım hesaplarından sevenlerine filmle ilgili ayrıntılar sunuyor. Şafak Sezer televizyon ve sinemada kısa sürede sevilen bir oyuncu olmayı başarırken, Kolpaçino film serisi ile de ciddi bir kitleyi kendine hayran bırakmayı başardı. Şafak Sezer'in Kolpaçino 1 ve Kolpaçino 2 filmleri sevilerek izlendi ve gişe rekorları kırdı. Uzun süredir herkesin takip ettiği ve neler yaptığı merak edilen Şafak Sezer, instagram, twitter ve facebook hesaplarından hayranlarına devamlı olarak Kolpaçino 3 filminin ne zaman geleceği sorularını yanıtlıyordu. Ancak Haziran ayında başladığı filmin çekimleri ile ilgili bilgi paylaşan ve görsellerinden örnekler sunan Şafak Sezer, hayranlarından beğeni toplamayı başardı. Başta resmi instagram hesabı, twitter ve facebook hesaplarında Kolpaçino 3. Devre filmi ile ilgili fotoğraf ve video paylaşımları oldukça dikkat çekti. Ancak Şafak Sezer'in Kolpaçino 3. Devre ile ilgili video paylaşımları son derece yüksek beğeni alıp, devamlı olarak paylaşılınca usta oyuncunun resmi hesapları siber saldırıya maruz kaldı. Hayranlarının sert tepki gösterdiği bu duruma oyuncunun nasıl karşılık vereceği merak konusu oldu.
http://gitfilmizle.com/wp-content/uploads/2015/08/kolpaçino-3.-devre-izle.jpg
Siz de Kolpaçino 3. Devre izleyebileceğiniz sitemizden, filmin gelişmeleri ile ilgili her türlü ayrıntıyı edinebilirsiniz. Filmin ilk iki serisi ile izleyenleri kırıp, geçirmeyi başaran Şafak Sezer'in 3. filmi olacak olan Kolpaçino 3. Devre HD izlebilir, kaliteli film izlemenin tadını çıkarabilirsiniz. Şafak Sezer filmin kadrosunda hiçbir değişiklik yapmaksızın Aydemir Akbaş, Tuğba Melis Türk, Ferdi Akarnur, Ali Çatalbaş ve Ebubekir Öztürk ile yoluna devam ederken Kolpaçino 3. Devre full izleyebileceğiniz filme Erkan Petekkaya'nın da katılması ile daha çok merak edilmesine neden oldu...Gitfilmizle.com iyi seyirler diler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder