20 Ağustos 2015 Perşembe

Kırılma Noktası Full Hd izle

Şöyle bir geçmişe doğru bakarsak ilk çıktığı yıllrın 1992 yılları olduğunu görüyoruz. Baş rollerini ise Keanu Reeves ve Patrich Swayze’nin paylaşmış olduğu Point Break aslı eser oldukça tutmuştu. Bu kez aynı şekilde uyarlanan ve patlama yapacağına kesin gözüyle bakılan eser Point Break - Kırılma Noktası izle nin yönetmen koltuğuna baktığımızda, işinin ehli olan elinin değdiği her filmin patlama yaşadığı mükemmel isim ''Ericson Core'' yi görüyoruz. En iyi spor filimi ödülünüde kimseye kaptırmadan sahibi olmuş olan ''Ericson Core'' adlı yönetmenimizin çok katkısı olduğunu belirterek teşekkür ediyoruz.
http://hdfilmdenizi.com/wp-content/uploads/2015/08/kırılma-noktası-izle-e1440096141219.jpg
Filmin kadrosuna tam olarak bir göz attığımızda, Teresa Palmer, Luke Bracey, Édgar Ramírez, Judah Lewis, Ray Winstone, James Le Gros, Bojesse Christopher, Delroy Lindo, Tobias Santelmann, Tobias Santelmann, Matias Varela, Nikolai Kinski emeği geçen oldukça büyük bir kadro görüyoruz.
http://hdfilmdenizi.com/wp-content/uploads/2015/08/kırılma-noktası-izleee-e1440096125697.jpg
Film 90 lı yıllardaki eserin aynısından uyarlanarak yapılmış ve o yıllarda ımdb puanı yüksen o filme hayran olan herkesin beklediğini görüyoruz. Filmin imdb puanı oldukça 7.2 gibi etkili bir puanla vizyona girecek. Galası bi hayli kalabalık olacak gibi. Amerika ve dışında bir ülkede daha gala düzenlenmesi planlaıyor diye duyumlar aldık. Yapıt vizyona girdikten bir hafta sonra sitemizden en kaliteli şekilde 1080p ve 720p seçenekleriyle hd kalitede izleyebilirsiniz. Hdfilmdenizi.com iyi seyirler diler...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder