31 Ağustos 2015 Pazartesi

Deliha Full izle

Yalan Dünya dizisi ile hayatımıza giren Gupse Özay'ın baş rolünde oynadığı Derya Alabora ve Cihan Ercan'ın da eşlik ettiği Deliha adlı film, geçtiğimiz yıl vizyona girmiş ve oldukça da beğeni toplamıştı. Yönetmenliğini Hakan Algül'ün yaptığı komedi türündeki film, Deliha izlerken, temiz kalpli, saf ancak deli dolu Zeliha'nın hikayesini göreceksiniz. Deliha full izleyebileceğiniz yapıtın konusu ise, Zeliha bir gün arkadaşları ile fal baktırmaya gider ve hayatının aşkı olacak erkeği çok yakın zamanda bulacağı haberini alır, hayatını ve hayallerini bunun üzerine kurmaya başlar. Aynı gün yaşadığı mahallede bir fotoğrafçı açılır, son derece yakışıklı Şirinceli Cemil ve Cemal de dükkanın sahipleridir. Zeliha 10 saniyede merdivenleri inmesi durumunda hayatının aşkı ile karşılaşacağına inanan ve mahallelinin dilinde Deliha olarak adlandırılan genç kadın, fotoğrafçı dükkanına dalar ve işler oldukça karışmaya başlar.
http://gitfilmizle.com/wp-content/uploads/2015/08/deliha-Full-izle-e1441031701933.jpg
Deliha HD izleyeceğiniz filmin yönetmenliğini ve yapımcılığını Hakan Algül üstleniyor. Gerçek adı Zeliha olan fakat erkek gibi büyüdüğü ve davrandığı için mahallelinin Deliha olarak adlandırdığı Zeliha, yaşadığı güne kadar kimsenin onu sevmemesinden yakınıp dururken, onu sevecek ve aşık olacak olan beyaz atlı prensini bekliyor. Falın etkisinde kalan Deliha kendini yanlış anlaşılmalar zincirine kaptırır ve mahalleye yeni gelen fotoğrafçı abi ve kardeşin arasında bulur kendisini.
http://gitfilmizle.com/wp-content/uploads/2015/08/deliha-hd-izle-e1441031711234.jpg
Komedilerin vazgeçilmezi yanlış anlama temasıdır ve Deliha da bu süreçten geçmeyi ve bu yoldan ilerlemeyi tercih ediyor. Deliha filmi dişi bir Recep İvedik edası yaratsa ve böyle bir izlenim bıraksa da Deliha da, Recep İvedik gibi karikatürize edilme konusunda son derece başarılı bir eser. Deliha karakteri böyle olsa da arka fonda yer alan mahalleli son derece samimi ve gerçek. Gerek anne, anneanne ve gerekse de Zeliha'nın hiç yanından ayrılmayan arkadaşları son derece samimi profillerden oluşuyor. Yerli yapımlarda komedi dendiğinde baş rolde daha ziyade erkekleri görmek mümkün olduğundan Gupse Özay'ın bu karakterle beyaz perdeye çıkması son derece takdire şayan olarak değerlendirildi. Ve nihayet erkek egemen olan komedi dünyası da bir kadın komedyen kazanmış oldu. Sinema sevenler de bu durumdan gayet hoşnut görünüyor. Deliha'nın hissettirdiği dağınıklık duygusu ve yer yer havada kalmış olan espriler eserde çok göze batmıyor. Deliha'nın arkadaşı olan Zeynep Çamcı da bu yapıtta öne çıkan isimlerden bir tanesi. Havva karakterini hayata geçiren Zeynep Çamcı'nın oyunculuğu bir hayli ön planda. Hele de Deliha'ya akıl vermeye başlaması ve bu durumdan sonra gösterdiği değişim gayet mükemmel. Çamcı'nın yanında Derya Alabora, Korhan Erduran ve Cenk Durmazel de filmin başarısında rol alan isimlerden. Son derece eğlenceli bir Türk komedisi olan Deliha'yı izleme fırsatı yakalayamadıysanız mutlaka izlemelisiniz. Eğlencelik ve keyifli filmi sitemizden HD kalitesinde izleyebilirsiniz. Gitfilmizle.com iyi seyirler diler...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder