24 Ağustos 2015 Pazartesi

Fantastik Dörtlü 3 izle

Fantastik Dörtlü (İngilizcede The Fantastic Four) Marvel Cosmics tarafından yayımlanan hayali karakterlerden oluşan bir topluluktur. İlk olarak çizgi romanı gibi tanınsa da sonradan 2005 de Tim Story nin rehberliği altında çekilmiştir. Sonradan serinin devamı olarak Fantastik Dörtlü 2 ve bugün hakkında konuşacağımız Fantastik Dörtlü 3 HD izle kaliteli film çekilmiştir. Fantastik Dörtlü 3 filmindeki Sue, Reed, Ben ve Johnny uzayda özel bir görev için yolculuk yapan dört astronottur. Görev esnasında hiç beklenmedik bir kozmik radyosyona maruz kalıyorlar. Bunun sonucunda kendileri bile bilmeden özel güçlere sahip olurlar. Sue artık görünmez ola biliyordu. Reed ise aşırı derece esneklik kazanmıştı. Ben kayaya dönuşe biliyorken, Jonny ise alev topuna dönüşerek uça biliyordu. Elbette bu aşırı tehlükeli alternatif evrenden aldıkları süper güçlere hemen adepte olamıyorlar. Fantastik Dörtlü bu yeni güçlere hakim olmaya çalışırken bununla beraber eskiden dost oldukları sonradan onlara düşman olan birine karşı Dünyayı yok olma tehlükesinden kurtarmaya çalışacaktır.
http://gitfilmizle.com/wp-content/uploads/2015/08/fantastik-dörtlü-3-full-izle-e1440421349287.png
"Fantastik Dörtlü"nün bu yeni yapımında yönetmenliği Josh Trank yapıyor (Josh Tranki çoğumuz "Doğaüstü" filminden tanıyoruz). Bu filmin başrollerinde ise Miles Teller, Kate Mara, Michael B. Jordan ve Toby Kebbelli oynuyor. Gördüğümüz üzere 2005 deki ilk yapımdan farklı olarak bu yapımda genç kadroya şans verilmiş. Bu filmde 2005 deki ilk filmde cevabını bulamadığımız ya da bulmakta zorluk çektiğimiz birçok soru cevaplanmıştır. Bunlara neden Ben ve Jonny bir-birlerinden hoşlanmıyorlar, Reed ve Sue'nun arasında neler oldu, bilim adamı olacak en son adam olan motor yarışçısı ve playboy Johnny Storm'a bir grup bilim adamı ile uzaya çıkma şansı verildiği bunlara birkaç örnek. Bu yapımda görüyoruz ki, ekip birbirlerine olan ihtiyaçlarından bir araya gelmiştir. Yeni yapımda dikkatimizi çekecek noktalardan biri de, her bilim-kurgu filmlerinde olduğu gibi seyirciyi şaşırtacak bir şeyler olmamasıdır. Birçok bilim kurgu filmlerinde ne olduğunu ve neye yaradığını bilmediğimiz onlarla terim kullanılıyor ve sonrada bunun karmaşık açıklaması yapılıyor. Tabii bundan seyirci bir şey anlamıyor. Fantastik Dörtlü 3 full izleme kaliteli filmde ise gençlerin kullandığı aletler de tanımlar da anlaşılabilir şekildedir.Bu da filmin kahramanların gençlik döneminden bahsettiğinden dolayıdır. Filmde her kahramanın ayrı güce sahip olmasının ve neden her birinin o spesifik gücü aldığı da açıklanmıştır.
http://gitfilmizle.com/wp-content/uploads/2015/08/fantastik-dörtlü-3-720p-izle-e1440421584270.jpg
Filmin başarılı olduğu yönler gibi başarısız olduğu yönler de vardır. Bunlar müzik ve filmin sonudur. Onca maceradan sonra filmin sonu çok basit bitiyor. Bu da kolaya kaçıldığı anlamına geliyor. Karakterleri ve senaryosu bu kadar ince işlenen bir filmin sonu böyle olmamalıydı. Ancak yine de Marvelın diğer yapımlarından farklı bir film olduğu kesin. Filmdeki müzikler de çok kötü-durağan. Bu müziklerin seyirciyi harekete geçirmekten çok seyirci üzerinde bir etki uyandırmaması için seçildiği denebilir. Eğer Marvel filmlerine has olan özellikler (aksiyon, heyecan) olsaydı film iyi bir puan ala bilirdi. Ama ne yazık ki beklediğimiz özellikler yok, Marvel filmlerinden bunu beklemiyoruz. İMDB puanı 4.1 olan film Fantastik Dörtlü 3 izleyicileri tarafından pek beğenilmeyen bir filmdir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder