27 Ağustos 2015 Perşembe

Minyonlar izle

Vizyona girmesine sayılı günler kalan Minyonlar filmi daha şimdiden meraklılarını heyecanlandırmaya başladı bile. 4 Eylül 2015 tarihinde 1 saat 31 dakikalık süresi ile beyaz perdede yansımaya hazırlanan filmin yönetmenliğini Kyle Balda ve Pierre Coffin üstlendiler. Orijinal seslendirmelerini Sandra Bullock, Jon Hamm ve Michael Keaton'ın yaptığı animasyon ve aile türündeki Amerikan yapımı Minyonlar izlemek eğlenceli ve keyifli olacaktır. Sitemizde de yayınlandığında Minyonlar HD izleyebileceğiniz filmin konusu: Bilinen tarihin öncesinden bu yana kendileri için kötü bir efendi arayan Minyonlar, tarihteki en kötü karakterlere yardımcı rolünü üstlenmişlerdir. Bu karakterlerden Firavun, Dracula, Napolyon ve dinazorlar bilinen kötülük abidesi kişilerdir. Ancak nihayetinde hizmet ettikleri bu kötülerin de bir gün sonu gelmiş ve yok olmuşlardır. Artık hizmet edecekleri bir efendi bulamayan Minyonlar, Antartika'ya giderek, kendi hallerinde bir hayat kurmaya karar vermişlerdir. Ancak yıl 1960'ları gösterdiğinde artık hayatlarında değişim istediklerini fark ederler ve bunu sağlayan 3 maceracı minyon grubu Amerika'ya yolculuğa çıkar. Senaryosunu Brian Lynch'in yazdığı Minyonlar filminin orijinal seslendirme kadrosunda Sandra Bullock, Michael Keaton, Jon Hamm, Geoffrey Rush, Steve Carell ve Allison Janney gibi tüm dünyanın tanıdığı yıldız oyuncular yer alıyor. Minyonlar full izleyebileceğiniz filmin Türkçe seslendirmelerinde ise Kenan Doğulu ve Beren Saat yer alıyor.
http://gitfilmizle.com/wp-content/uploads/2015/08/minyonlar-Hd-izle-e1440716608849.jpg
Filmde yönetmen Pierre Coffin 899 Minyon'u kendisi seslendirirken, ortaya çıkartılan minyonca dilinin; Portekizce, İtalyanca, Fransızca, Almanca, İspanyolca ve İngilizce dillerinden karıştırıldığı açıklandı. Tek hücreli olan sarı organizmalar yani Minyonlar zaman içinde gelişerek, her daim efendilerin en çılgın ve kötüsünü bularak ona hizmet etmeyi tercih ederler. Dinazor T-reks'ten Dracula'ya ve Napolyon'a kadar süren hizmetleri eninde sonunda sona erer. Çünkü ne yaparlarsa yapsınlar onları elde tutmayı başaramazlar. Dolayısı hizmet edecekleri kimse bulamayan Minyonlar depresyona girerler ancak Minyon Kevin'in planı vardır. Genç asi minyon Stuart ile sevimli minik minyon Bob ile beraber kardeşleri ile birlikte izlerinden gidebilecekleri kötü patron bulmak ümidi ile işe koyulurlar. Yola çıkan üçlü kendileri için yeni potansiyel efendiler olan ve süper kötü ilk dişi Scarlet Overkill'e doğru yola çıkarlar. Soğuk Antartika'dan yola çıkan Minyonlar, arkadaşlarını yok olmaktan kurtarabilmek için büyük bir sınav verecekleri yolculuklarını sürdürürler.
http://gitfilmizle.com/wp-content/uploads/2015/08/minyonlar-Full-izle.jpg
Filmin orijinal seslendirme oyuncuları ve rolleri ise şöyle; Sandra Bullock: Scarlett Overkill (voice) Jon Hamm: Herb Overkill (voice) Michael Keaton: Walter Nelson (voice) Allison Janney: Madge Nelson (voice) Steve Coogan: Professor Flux / Tower Guard (voice) Jennifer Saunders: The Queen (voice) Geoffrey Rush: Narrator (voice) Steve Carell: Young Gru (voice) Pierre Coffin: The Minions (voice) Katy Mixon: Tina (voice) Michael Beattie: VNC Announcer / Walter Jr. (voice) Hiroyuki Sanada: Sumo Villain (voice) Dave Rosenbaum: Fabrice (voice) Alex Dowding: Royal Advisor (voice) Paul Thornley: News Reporter (voice)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder