29 Ağustos 2015 Cumartesi

Hayalet Dayı Full izle

Ali Yorgancıoğlu'nun yönetmenliğini yaptığı baş rollerinde Caner Özyurtlu, Ozan Özcan ve Settar Tanrıöğen'in yer aldığı Hayalet Dayı, Türk komedi filmleri arasında gişe rekorları kıracak dereceyi bulamasa da yine de beğeni kazanan filmler arasında yerini alıyor. Sitemizden keyifle Hayalet Dayı izleyebileceğiniz filmin konusu ise; Caner ve Ozan uzun süren aramalar sonunda hayallerini kurdukları evi son derece uygun fiyata bulup, yerleşirler. Ancak evde yalnız değillerdir ve bunu bir süre sonra anlayacaklardır ve ardından da komik olayların yaşandığı bir serüven başlar. Yalnızca iki arkadaşın gördüğü yaşlı ruh, sürekli evde dolanıp durur. Arafta kalmış olan yaşlı ruhun yardıma ihtiyacı vardır bu da iki kafadar arkadaştan gelecektir. Kendi evlerinde rahat ve huzur içinde yaşamak için ruhu göndermek onlara kalmıştır ancak bu olaylar izleyenlere hem hüzünlü hem de komik maceralar sunuyor.
http://gitfilmizle.com/wp-content/uploads/2015/08/Hayalet-Dayı-Tek-Part-izle-e1440873559946.jpg
Caner Özyurtlu, Ozan Özcan ve Settar Tanrıöğen'in baş rollerinde oynadığı filmde Tuğçe Karabacak, Ülkü Duru ve Esra Dermancıoğlu da rol alıyorlar. Dirty Cheap Creative'nin yapımını üstlendiği eser, Türk sinemasında genel olarak işlenmesinde sorun yaşanan ancak bu temadan da asla vazgeçilmeyen hayalet teması yerini alıyor. Hayalet konusunu yalnızca korku öğelerinde değil, komedi türlerinde de izliyor ve yüzümüzün gülmesini sağlayabiliyoruz. Bugüne kadar hiç olmadığı kadar orijinal bir konu ile karşımıza çıkan Hayalet Dayı, işlenme biçimi ile farklı bir prodüksiyon olmuş. Saçma sapan karakterlerin olmadığı, bel altı esprilerin yer almadığı yalın, inandırıcı ve duygusal bir hikaye. Çilekeş hayaletin ışığı görme ve bu yolda gitme serüvenine iki gencin de katılması ile tam eğlencelik bir film yaratmış.
http://gitfilmizle.com/wp-content/uploads/2015/08/Hayalet-Dayı-Full-izle-e1440873581567.jpg
Hayalet Dayı HD izlerken, kaliteli film izlemenin keyfini çıkartırken ve televizyon dizilerinden tanıdığımız ve beğendiğimiz oyuncuların maceralarına tanık olacaksınız. Hayalet Dayı full izlerken, önce üniversite öğrencisi olan Caner ve Ozan'ın kendileri için hem beğendikleri hem de uygun fiyata sahip ev arayışlarını göreceksiniz. İstanbul'u altını üstüne getiren gençler aradıkları ve istedikleri evi bir türlü bulamazlar. Ancak nihayetinde aradıkları emlakçı ile karşılaşan gençler çok uygun bir fiyata ev değil, köşk bulurlar ve hemen yerleşirler. İlk gece kafayı bulan gençlerin bilmediği şey ise son derece ucuz olan bu köşkün hayalet dayıya ev sahiliği yapmasıdır. Caner ve Ozan hayaletin diğer tarafa gitmesi için eski eşinden helallik alması gerektiğini fark ederler ancak bu hiç de kolay değildir. Bu sürede eski eş ikna edilmeli ve gerekli olan izin alınmalıdır. Bu sırada hayaletin kızı Aylin'in de işin içine girmesi ile işler sarpa sarmaya başlar. Hayalet Dayı'da bir takım klişeler yer alsa da yine de güçlü oyunculuklar ve zekice yapılmış espriler ile keyifle izlenecek bir yapım haline geliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder