29 Ağustos 2015 Cumartesi

Yok Artık 2015 Full İzle

Yerli komedi türünde yapılan filmler son zamanlarda hiç olmadığı kadar başarılı ve kaliteli yapımlar olarak karşımıza çıkıyor. Yok Artık 2015 Full İzle filmi de bunlardan sadece birisi belki de en iddialılarından birisi de olabilir. Filmin konusuna değinmeden önce gerek oyuncu kadrosu gerek farklı kurgu ve sahneleri gerek hikayesi ile tam anlamıyla deneysel bir komedi çalışması olmuş görünüyor.
Yok Artık izle
Yok Artık 2015 hd İzle filminin hikayesinden sizlere bahsetmek istiyorum. Taksiciler hayatımızın büyük birer parçasıdır. O sarı araçları kullanmayan yoktur. Evet bu harika filminde ana karakterlerinden birisi bir taksi şoförü. Konusu sır gibi saklanan filmin olaylarının onun gözünden izleyeceğimiz anlaşılıyor . Yok Artık filmi vizyona bomba gibi düşeceğe benziyor. Harika bir oyuncu kadrosuna sahip olan film senaryosu ile birleşince ortaya dehşet sahneler çıkacak.Uzun zamandır fragmanının ve afişinin çıkmasını bekleniyorken yavaş yavaş bir afiş oluşmaya başlamış ve fragman sosyal medyaya düşmüş bulunmaktadır.Fragman yayımlanır yayımlanmaz ilk 24 saat içerisinde 6000 seyirciye ulaşmış durumdadır.Herkesin merakla beklediği filmin gösterim tarihi 25 Eylül 2015 olarak açıklanmıştır.
Yok Artık izle
Yok Artık 2015 Tek Parça İzle filmi 2015 Türkiye yapımıdır. Bunun yanı sıra başarılı ve kaliteli bir yapım olan film yerli komedi kategorilerinde yer almaktadır. Senaryosunu kaleme alan isim ise karikatür dünyasının usta kalemlerinden birisi olan komedi ustası Serkan Altuniğne. Bu durum bile bizleri ne denli bir kahkaha tufanının beklediğini açıkça ortaya koymaya yetiyor. Yok Artık izle filminin yönetmenlik koltuğunda Ulan İstanbul dizisi ve Hayalet Dayı filminde rol alan genç oyuncu Caner Özyurtlu oturmaktadır. İlk filmi Ev ile büyük sükse yapan genç oyuncu bu filmi ile de beklentileri karşılayacağa benziyor. Bunun yanı sırra filmin oyuncu kadrosunda kimler yok ki. Bunlardan sadece bir kaçı ; Ceren Moray , Şebnem Bozoklu , Çağlar Çorumlu , Erkan Kolçak Köstendil , Yeşim Sery gibi şov dünyasının oldukça renkli isimleri olarak karşımıza çıkıyor.Filmi Yok Artık 720p izle seçeneğiyle izleyebilirsiniz. Yok Artık izle de Başrol oyuncusu Fikret'in renkli hayatı hem eğlenceli hem trajiktir.Ama bu hayattan oldukça memnun olan Fikret'in başına bir çok olay gelir.Bunlar perdeye komedi şeklinde dönüşecek izleyicilere eğlenceli dakikalar yalatacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder